Cookie- og Privatlivspolitik

Psykopaten Søren Malling versus Gerard Butler

Første trailer til thrilleren The Vanishing

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Den psykologiske thriller 'The Vanishing', der længe var kendt som 'Keepers', har nu fået sin første intense trailer.

Den danske instruktør, Kristoffer Nyholm, der tidligere har stået bag rigtig meget 'Taxa', 'Nikolaj og Julie', 'Forbrydelsen' samt været med på flere af Lars von Triers film, spillefilmsdebuterer med et stjernespækket hold - heriblandt en ond i sulet Søren Malling.

Hovedrollen spilles dog af Gerard Butler, der i selskab med altid solide Peter Mullan er fyrtårns-passer på en isoleret ø uden for Skotland, der er kendt for netop at koste en del fyrtårns-passere livet.

Plottet ser mere ud til at være et krimiplot med en værdifuld kuffert i centrum, men øens stemning kan meget vel gå hen og få mere mystiske konsekvenser for historien. Om ikke andet lover filmen en nedtonet Gerard Butler i tæt ø-kuller-karambolage med selveste Søren Malling. Vi er klar!

'The Vanishsing' er desværre pt. ikke planlagt til dansk biografdistribution.

Gerard Butler er dog snart aktuel med ubåds-thrilleren Hunter Killer samt den sidste film i Sådan træner du din drage-trilogien.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter