Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til filmatiseringen af Artemis Fowl

Eoin Colfers populære fantasy-bogserie

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Disneys Artemis Fowl - baseret på den populære fantasy bogserie af Eoin Colfer - har netop fået sin første teaser-trailer.

Fortællingen kan sammenlignes med Harry Potter-universet, da filmen foregår i en fantasifuld verden fuld af overnaturlige væsner, har et ærkebritisk hold bag og foran kameraet og handler om en kompliceret helt med et ben i den "gode" lejr og et ben i "onde". 

Titelkarakteren, den 12-årige super intelligente Artemis Fowl II, nedstammer nemlig fra en slægt af kriminelle, og må efter sin far bliver kidnappet selv overtage erhvervet som kriminel mastermind. For at betale for sin fars løsepenge beslutter Artemis sig for selv at kidnappe en ganske særlig fe.

Kenneth Branagh (Mordet i Orientekspressen og Eventyret om Askepot), instruerer, mens Judi Dench og Josh Gad ses over for den unge Ferdia Shaw i rollen som Artemis Fowl.

Artemis Fowl får dansk premiere den 8. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

Jeg mindes at have læst alle Artemis Fowl-bøgerne i mine barndomsår, og tænkte at de da var oplagte til film. Det er et sjovt og originalt univers med nogle oprigtigt underholdende karakterer. Men først nu?

Nu, hvor Harry Potter (med deres rædselsfulde spinoff-film) har ædt sig til ungdomsfantasy-genrens dominans, hvilket giver dem større budgetter, og dermed større skuespillere og flottere film. Artemis Fowl-filmatiseringen ligner her en form for Eragon, der blot forsøger at imitere de mere succesfulde franchises frem for at bygge noget selv.

Pokkers.

VIPER

Tror da lige jeg vil låne bøgerne inden jeg ser filmen(e).
Synes Tolkiens bøger var bedre end filmene (selvom filmene var rigtig fede) -har aldrig læst Harry Potter, synes de sidste 4 film var ok, de første var lige lidt for børnevenlige til mig & alt for meget fokus på den lille scarface brilleabe (no offence til dem med briller), men det irriterede mig bare alt og alle var fokuseret på ham. Tror aldrig jeg kunne komme igennem de første bøger! -Men CGI'en i filmene var fed nok!
Kender intet til Artemis Fowler universet, så glæder mig!
~ LOVE Fantasy/adventure!

Tullemor76

Jeg tror også jeg vil læse bøgerne inden jeg ser filmen. Jeg vil lige påpege at som andre skriver.... både Harry Potter og Artemis F er ungdomsbøger.. Historien bag H.P er, at forfatteren fortalte historien til sine børn fra de var ca 9 år (tror jeg nok, måske yngre) så der er en grund til at de virke "pattede" og senere mere spændende efterhånden. Selv synes jeg H.P bøgerne til enhver tid er mere spændende end filmene... lidt som Artemis: lidt seje at komme igennem den første men senere meget spændende (ikke alt kan laves til film! ;-) ) Er meget spændt på Artemis Fowl. Trænger til noget Harry Potter agtigt....

Rizzo

Halløj
Har selv læst alle Artemis Fowl bøgerne og ejer dem, så vil lige give dig et lille råd med på vejen. Den første bog kan godt virke lidt langtrukken, men hæng i! For hver bog bliver mere og mere action præget, min personlige favorit er bog nr 4. Det er et fantastisk univers, med alt fra trolde til kentauer og endda ret futuristiske våben og "rumskibe" (i citationstegn fordi de bruges ikke i rummet, men i jordens indre).
Men vær forberedt på at de trods alt er skrevet til unge teenagere.

God læse lyst :D

Rizzo

Jeg har ventet så mange år på den film! Jeg hørte om en filmatisering første gang i 2007, men det har ikke virket til at der var noget seriøst om snakken.
Jeg har altid forestillet mig Vin Diesel som Butler, men han ser nu også fed ud ham de har valgt i traileren.
Jeg er klar! :D

Jacob

Jeg er kæmpe fan af bøgerne, og filmatiseringen af de to første ser lovende ud. Håber på succes, så seriens i alt otte bind bliver omsat til film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.