Cookie- og Privatlivspolitik

Første kig på Ryan Reynolds Detective Pikachu

Pokémon går til spillefilmen

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

Legendary har netop sendt den første trailer til familiefilmen Detective Pikachu ud online til glæde for alverdens Pokémon-fans.

Live action-filmen er baseret på Nintendo-spillet 'Great Detective Pikachu', og foregår i en verden, hvor mennesker og Pokémons lever side om side.

Drengen Tim (Justice Smith) har altid har drømt om at blive Pokémon-træner, men efter hans far forsvandt sporløst, har Tim givet op på de planer. Det ændrer sig, da han pludseligt får besøg af selveste Pikachu, og de to opdager, at de kan forstå hinanden.

Nu slår de sig sammen for at løse mysterier - og de starter med mysteriet om Tims egen far.

Pikachu, den ikoniske gule og ekstremt populære karakter fra Pokémon-universet, får leveret sin spræde røst fra ingen ringere end Deadpool selv, nemlig Ryan Reynolds. Det betyder, at familiefilmen får en selvironisk kant, som ser ud til at passe godt med det actionfyldte univers skabt af Satoshi Tajiri.

Udover Reynolds er Ken Watanabe, Suki Waterhouse, Rita Ora og Bill Nighy på rollelisten, mens instruktøren tidligere har stået bag animationsfilmene Monsters vs. Aliens og Stor ståhaj.

Detective Pikachu får dansk premiere den 9. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Skal da helt klart ses.
Den her trailer kom total out of nowhere of tog mig med bukserne nede.

Benjamin

Bare så vi lige får terminologien på plads, så udtales ordet Pokémon samt alle navne på Pokémon-arter ens i både ental og flertal - ligesom ordet sheep.

Rasmus/Musen

Jeg kan i hvert fald godt se verdenen af pokemon´s komme til der store lærred nu. Det ser i hvert fald ud til, at væsnerne sagtens kan indrette sig ind i menneskets verden og leve efter samme betingelser, som vi også har(vi må håbe der er plads i elevatoren til de Store af dem, ;-)).

Nu kan jeg kun være spændt på at se det endelige resultat, når filmen lander i løbet af næste år.

Du kan det godt Pikachu!

Horsi

Jeg tror jeg skal ud og oppe dosen på hvad end det er jeg er på.

RIP Stan Lee.

Jacob

Jeg har i mere end 20 år ventet på en live-action udgave af Pokémon, og godt nok er det ikke lige spillet jeg havde håbet på, så er det alligevel fedt at det omsider sker. Jeg har dog aldrig set Charizard som en drage med pels, og det passer ærlig talt ikke til den. Ryan Reynolds’ tørre humor passer til gengæld til den sarkastiske Pikachu.

Benjamin

Jeg synes nu mere det ligner skæl end pels. Jeg ved ikke om det kan have noget at sige, hvis det er fordi du har set videoen med lav opløsning eller på en lille skærm (f.eks. smartphone). Jeg håber dog på at de valgt at lave Charizard i naturlig størrelse, dvs. 170 cm. Det kunne være sjovt at se den ved siden af en fuldvoksen mand.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.