Cookie- og Privatlivspolitik

Den nye Spider-Man “er helt anderledes end Peter Parker"

Interview med holdet bag 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Vi har mødt de tre instruktører bag den ventede animationsfilm Spider-Man: Into the Spider-Verse, der bringer den populære Marvel-helt tilbage på det store lærred - men denne gang i en helt ny udgave!

For selvom Peter Parker er med, så er historien centeret omkring Miles Morales - en ny version af Spider-Man, der kæmper med sin helt egne Edderkoppe-problemer, og (selvfølgelig) en super-skurk, der truer verdens eksistens! 

Vi spurgte de tre instruktører Peter Ramsey, Rodney Rothman og Bob Persichetti samt stemmen bag Miles Morales, Shameik Moore, om, hvad der gør Spider-Man til en helt unik superhelt - og om hvordan Morales adskiller sig fra den velkendte Peter Parker. Se interviewet i videoen øverst.

'Spider-Man: Into the Spider-Verse' får dansk premiere den 13. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter