Cookie- og Privatlivspolitik

Ugens premierefilm

4 film på 60 sekunder

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Vi har samlet ugens premierefilm i en video på 60 sekunder.

Klik herunder for at besøge de forskellige filmprofiler. Her kan du læse om filmene, se billeder og trailers samt stemme på, hvorvidt du skal se filmen i biografen.

Whitney

Dokumentarfilm 'Whitney' handler om den afdøde sangerinde og skuespiller Whitney Houston, der slog flere rekorder i musikhistorien og fik yderlige status som verdensstjerne, da hun medvirkede i adskillige film som The Bodyguard.

Instruktøren fortæller nu historien om stortalentets op- og nedture og undersøger, hvordan og hvorfor det dog kunne ende så galt. Det er lykkedes at inkludere interviews med den nærmeste familie, venner og kollegaer.

billetsalg

The Raft

Den svenske dokumentarfilm 'The Raft' foregår i 1973, hvor antropolog og videnskabsmand Santiago Genovés eksperimenterede med at sende fem mænd og seks kvinder over Atlanterhavet på en lille flåde uden motor. Han ville undersøge, hvordan mennesker opfører sig under enormt pres.

I dag, 43 år senere, genforenes deltagerne, hvor de fortæller den sande historie bag det, som er blevet kaldt "det vildeste sociale eksperiment nogensinde".

billetsalg

Den dag på stranden

Dramaet 'Den dag på stranden' foregår i England, hvor et ungt par i 1962 fejrer, at de er nygifte. Florence er af fin familie, mens Edward kommer fra mere ydmyge kår.

Alligevel finder de sammen i fælles interesser og sjælfuld betagelse, men bryllupsnatten ender som en smerteligt ydmygende affære for dem begge. Den kvindelige hovedrolle spilles af Saoirse Ronan, der bl.a. har medvirket i den Oscar-nominerede ’Lady Bird’.

billetsalg

The Nun

Gyseren ’The Nun’ fortæller historien om en ung nonne, der begår selvmord på et rumænsk kloster. Vatikanet sender derfor en præst med en plaget fortid samt en ung novice til at undersøge sagen.

Sammen kommer de på sporet af en uhellig sag, og inden længe er de både i fare for at miste deres liv og sjæl, når de konfronterer en ondskabsfuld kraft i skikkelse af den dæmoniske nonne.

billetsalg

In the Aisles

Det tyske drama 'In the Aisles' foregår i et stort supermarked, hvor den unge, fåmælte Christian er blevet ansat til at flytte varer og fylde hylder op med en gaffeltruck. 

Medarbejderen bliver oplært af kollegaen Bruno, der betragter sit nuværende job som et tilbageskridt fra det frie liv som chauffør på de åbne landeveje. Samtidig lærer Christian den søde Marion at kende, der er ansvarlig for slikafdelingen, og de to bliver langsomt tiltrukket af hinanden.

billetsalg

 • The Raft (2018)

  Den svenske dokumentarfilm 'The Raft' foregår i 1973, hvor en videnskabsmand sendte fem mænd og seks kvinder tværs over Atlanterhavet på

 • Den dag på stranden (2018)

  Filmen 'Den dag på stranden' foregår på et badehotel i Dorset i 1962, hvor et ungt par fejrer, at de er nygifte.

 • The Nun (2018)

  Gyseren 'The Nun' er den femte film i The Conjuring-universet, der startede med

 • Whitney (2018)

  Dokumentarfilm 'Whitney' handler om den afdøde sangerinde Whitney Houston, der slog flere rekorder i musikhistorien og fik yderlige statu

 • In the Aisles (2018)

  Den tyske film 'In the Aisles' foregår i et stort supermarked, hvor den unge, fåmælte Christian er blevet ansat til at flytte varer og fy

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bukselak

Igen en film som er blevet blæst op ud fra reklamer og youtube videoer. Nøj mine forventninger var utrolige høje, og jeg blev desværre pillet hurtigt ned. Efter blot 20min inde i filmen, begyndte det allerede og køre af sporet, da filmen kørte over i en gang zombie fis.

Der var ikke meget gys over denne film, den er forudsigelig, tyndt manuskript, genrelt var der ingen overraskelser.

Dog skal det siges, ufattelige flotte kulisser, og nogle gode ideer, men nogle af skuespillerne virkede dog meget amatør agtig, det var en skam når jeg havde så høje forventninger til filmen.

2 stjerner ud af 6 stjerner kan det blive til, bedre er filmen desværre heller ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter