Cookie- og Privatlivspolitik

Mads Mikkelsen møder Van Gogh

Trailer til At Eternity's Gate

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Efter sidste års Loving Vincent bliver Van Gogh endnu engang hovedrolleindehaveren i At Eternity's Gate, hvor privatlivet, kunstnerens vanskeligheder og det psykiske ser ud til at vægte tungest. 

Den første trailer til filmen udkom for en uges tid siden, og den fantastisk flot ud. 

Willem Dafoe er taget til Arles i Sydfrankrig for at spille den hollandske maler. Han er ledsaget af Mads Mikkelsen, der spiller en præst på hospitalet, hvor Van Gogh kommer i behandling, efter at have fået sit øre skåret af. 

Filmen ser til at fremvise den interne konflikt, der rasede inde i Van Goghs sjæl, og som gjorde hans kreativitet så signifikant, med bl.a. vigtigheden af den gule farve. Dramaet er bl.a. filmet i Sydfrankrig, hvor de originale scener udspillede sig.

Udover Dafoe og danske Mikkelsen står Oscar Isaac, som vi kender fra Star Wars, også på rollelisten som maleren Paul Gauguin. Venskabet mellem Gauguin og Van Gogh er et af de mest omtalte venskaber i kunstverdenen, da det kulminerede i, at Van Gogh mistede øret.

Om det var ham selv eller Gauguin, der skar det af, vides ikke - og det bliver spændende at se, hvordan 'At Eternity's Gate' kommer til at håndtere fortællingen.

At Eternity's Gate har premiere den 4. april 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter