Cookie- og Privatlivspolitik

Tror du på spøgelser?

Trailer til gyseren The Little Stranger

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Midt i sidste uges trailer-vanvid udkom også det første kig på gyseren The Little Stranger.

Filmen foregår i 1947 og handler om Dr. Faraday, der tilkaldes til det sted, hvor hans mor arbejdede som tjenestepige, mens han voksede op.

Stedet ved navn Hundreds Hall har altid haft noget særligt dystert over sig, men nu hvor tiden har sat sine mærker, og herskabsdagene hører fortiden til, lever huset et endnu mere mystisk liv. Så mystisk, at de nuværende beboere mener, at det godset er hjemsøgt. 

Læs også: 20 kommende gyserfilm.

Domhnall Gleeson, der er kendt fra film som Ex Machina og Star Wars: The Last Jedi, spiller hovedrollen med sit markante ydre, mens han får fornemt selskab af Ruth Wilson (The Affair), Will Poulter (The Revenant) og ikke mindst Charlotte Rampling.

Instruktøren Lenny Abrahamson er da heller ikke hvem som helst. Sidst stod han bag dramaet Room, der sikrede ham selv en Oscar-nominering og Brie Larson en Oscar-sejr. Om hans talent for person-instruktion vil gøre samme underværker inden for gysergenren, bliver spændende.

The Little Stranger får dansk premiere den 20. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.