Cookie- og Privatlivspolitik

Carl Mørck & Assad synger farvel til Afdeling Q

Bag om filmen Journal 64

Stem op!
45
Stem ned!
0
(reset)

Den fjerde og sidste Afdeling Q-filmatisering med makkerparret Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne nærmer sig.

Dette markeres i dag med et lille let, lyst og musikalsk indslag fra optagelserne på den ellers formentlig dystre thriller Journal 64.

Denne gang handler det om fundet af tre mumificerede lig, der er blevet placeret rundt omkring et spisebord med en ledig plads gjort klar til næste offer. Carl Mørck og Assad skal nu finde frem til, hvem de afdøde er, samt hvem den fjerde plads er tiltænkt? Efterforskningen bringer dem til en berygtet kvindeanstalt på Sprogø.

Filmen følger efter Kvinden i buretFasandræberne og Flaskepost fra P, og bliver den sidste film med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i de to hovedroller. Mens bl.a. Fanny Leander Bornedal og Clara Rosager er nye tilføjelse på rollelisten.

Journal 64 har biografpremiere den 4. oktober

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mortenuser/526002

Hvordan i hede hule h... kan man tro det er en god ide at droppe et makkerpar der går så godt i spænd, som Nikolaj og Fares. De kan jo ikke udskiftes, den kemi kommer folkene bag de kommende film ikke til at finde nogen andre steder!
Håber virkelig de ombestemmer sig og beholder de rigtige Carl Mørck og Assad!!

johnny

De 3 første var kanon fede film og det bliver den 4 også . men når de skifter hovedrollen plejer det at gå galt bliver ik det samme uden dem, håber de ombestemmer sig

Jonas

Tak for tre gode Afdeling Q-film, især Flaskepost fra P. Glæder mig til at se den sidste film med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollen, men jeg er også spændt på, hvad Nordisk Film har tænkt sig at gøre med serien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.