Cookie- og Privatlivspolitik

Bullock & Blanchett om kupfilm og Olsen banden

Vores interview med Ocean's 8-stjernerne

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Det er nogle ægte Hollywood-sværvægtere, der spiller hovedrollerne i Ocean's 8. Vi mødte to Oscar-vindere og to dygtige og sjove upcoming navne, da vi var i London for at interviewe halvdelen af holdet fra filmen.

Kupfilmen er den fjerde i Ocean’s-serien, så vi fandt det oplagt at spørge ind til en dansk pendant i genren, Olsen banden, der dog nåede op på 14 kapitler med de oprindelige skuespillere.

Sjovt nok forsøgte både Sandra Bullock, Cate Blanchett og Sarah Paulson at udtale "Olsen banden", mens Mindy Kaling forholdt sig passiv i situationen. Måske fordi Blanchetts udtale, trods eget udsagn om det modsatte, var nærmest perfekt.

'Ocean's 8' handler om Debbie Ocean, der er søster til Danny Ocean (George Clooney) fra Ocean's Eleven, som netop er kommet ud af fængslet og nu samler et hold af slyngler og falsknere til at stjæle en halskæde til en værdi af 150 mio. dollars.

Ocean’s 8 får premiere den 21. juni.

Billetknap

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter