Cookie- og Privatlivspolitik

Ocean's 8

Tilladt for alle
Filmen har en let og humoristisk grundstemning. Der er ingen voldsomme, dramatiske eller voldelige scener og ingen personer kommer alvorligt til skade. Trods passager med hurtig klipperytme og spændingsmættet underlægningsmusik, vurderes det derfor, at filmen ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
21.06.2018
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ocean's Eight
|
Versioner: se alle
2D, 4DX 2D, Babybio, 2D Sidste Ch, Senior, Seniorbio
|

Krimien 'Ocean's 8' (Ocean's Eight) er et kvindeligt spinoff til Steven Soderberghs Ocean's Eleven.

Den nye film følger en gruppe kvindelige svindlere med Debbie Ocean i spidsen (søster til George Clooneys Danny Ocean), som planlægger et umuligt kup.

Debbies mål er nemlig at stjæle en diamanthalskæde værdisat til over 150 mio. dollars. Problemet er, at den befinder sig i en beskyttet boks dybt under jorden.

Planen er derfor at få Hollywood-stjernen Daphne Kluger til at bære den til den eksklusive, årlige Met-galla på Metropolitan-museet i New York - og så stjæle den fra hende. Alle afledningsmanøvrer skal udføres med ekstrem præcision, hvis det skal lykkes dem at slippe væk.

'Ocean's 8' er i familie med 'Ocean’s Eleven' og de to efterfølgere, der udkom i biograferne fra 2001-07. Filmene udmærkede sig ved et imponerende hold (mandlige) skuespillere anført af George Glooney, Brad Pitt og Matt Damon.

Nu er det kvindernes tur, ligesom vi har set i en anden ny ”opdatering” af en populær filmserie, nemlig Ghostbusters, og med den Oscar-vindende trio Sandra Bullock, Cate Blanchett og Anne Hathaway på rollelisten, bliver navnene næppe meget større. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (222 votes)
4.1
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... 'Ocean's 8' [har] både stil, glamour og glimt i øjet." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "[Karaktererne] er alle reduceret til en række klicheer, som de ikke engang selv ser til at tro på. Hvordan skal vi andre så gøre det?. Det er faktisk kun Hathaway, der ser ud som om, at hun har det bare lidt sjovt med sin opstyltede karakter." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Jeg har mere eller mindre glemt den overdådige lækkerhed, de platte, uopfindsomme replikker og den kedelige historie i 'Ocean's 8'." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... det [bliver] især underholdende i filmens anden akt, når banden går i gang med diamantkuppet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... 54-årige Sandra Bullock i rollen som salig Danny Oceans nyløsladte søster [...] og 49-årige Cate Blanchett [er] sindsygt flotte og seje ... " (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Det er en stærk og stilren kupfilm i den cerebrale genre." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ines

Må sige at jeg blev overrasket over at jeg kunne lide filmen mere end jeg havde regnet med. De originale Oceans film er gode og jeg kan se dem flere gange, men var lidt bange for at denne genindspilning med kvindelige hovedroller ville blive en fiasko ligesom Ghostbusters genindspilningen. Men heldigvis viste det sig at Ocean's 8 var godt laved, skuespillerne var gode. Godt nok var historien lidt forudseelig og nogle steder i filmen kunne der godt være lidt mere tempo på og selve kuppet kunne man have brugt mere tid på, men pyt. Man blev underholdt gennem hele filmen. Det er en film man kan se igen med vennerne, når man vil se noget let hvor man ikke skal tænke for meget over tingene.

Kasper

Altså, den her kommer jo aldrig i nærheden af de originale med Brad Pitt og George Clooney. Men OK underholdning

Johannesuser/1509075

Klart en af mine ynglings film, som jeg så sammen med resten af mine kollegaer fra vores betting familie :)

Clara

God underholdning.

Andersuser/798417

Elsker generelt disse film, måske lidt farvet af mit arbejde med online casino :-)

Jan

Filmen er på nogle punkter lidt forudsigelig, men er så til gengæld på andre noget overraskende - på den positive måde :)

Der er lige dele tøse fnidder og action i filmen, alt i alt en helt og aldeles underholdende film, hvor man føler sig underholdt hele vejen !

lineuser/464623

I alle ender og kanter. Sad og ventede på klimas og/ eller det uforudsigelige. Synd at "eftermælet" på de forgangne film, i min verden, efterlades af kedeligt "plot" og dårligt skuespil. Hvor ville det ha klædt den med et indhold der i det mindste ville forsøge, at koble damerne mere på mændenenes film...

Peter

Lang tid om at komme i gang og kup-delen er filmen fangede mig desværre ikke. Havde muligvis andre/forkerte forventninger til filmen, men jeg var svært skuffet.

Jakob P.

Ocean's 8 får 4 stjerner af Anmelderen ****

Jeg er en stor fan af Ocean-filmene, og jeg har set dem alle sammen, så da jeg hørte de havde lavet en spinoff med kvinder var min nysgerrighed allerede vakt. Generelt synes jeg ikke man skal pille ved et godt koncept, med mindre man ved hvad man laver, og det synes jeg faktisk de gør i Ocean's 8.

Debbie Ocean (Sandra Bullock) har haft rigtig god tid til at gennemtænke en rigtig udspekuleret plan i den tid hun har siddet i fængsel, hun vil nemlig stjæle en halskæde til 150 millioner dollars, det eneste problem er bare at den befinder sig i en beskyttet boks under jorden. Men Debbie ved fra erfaring fra hendes bror, at alt kan lade sig gøre med det rette hold og med de rette mennesker.

Godt skuespil, gode replikker, og en god, professionel levering af rollerne. Det er jo også stærke kræfter som er på spil rent skuespillermæssigt, Sandra Bullock, Cate Blanchett og Anne Hathaway, som alle sammen spiller utrolig godt. Historien er god og velskrevet, og handlingen er spændende, og man lever sig ind i filmens univers. Tempomæssigt ligger vi i den lave ende, fordi det er en komedie/drama, så det er ikke en decideret action film. Dog ikke. Men ikke desto mindre synes jeg den er rigtig god. Rytmen er lige i skabet, der er perfekte skift mellem scenerne, og overgangen mellem de forskellige scener er balanceret. Man er underholdt hele vejen, og planen som udføres i filmen er genial. God film.

Segoyuser/116755

En lang intro til det flotte kup.....

Hænder var ikke i vejret, men tanken var den var Okay, bar præg af mode, juveler, god humor , fed kværn som passer meget godt til hende!

Kunne godt lide den blanding med de kup kvinder, at der også var andre "stjerner" med i filmen.

Hæsblæsende, biljagt er ik nødvendig når det kan gøres med gennemtænkt "elegance", jokes var der men heller ik overdrevet.

Sjovt nok ik en film vil sige gå ind og se den.....men igen min oplevelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.