Cookie- og Privatlivspolitik

Ant-Man 2 er en direkte forløber til Avengers 4

Nye detaljer om Marvels mindste superhelte

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

I en helt ny featurette fra Marvel Studios lærer vi det nyeste medlem af superhelte-familien at kende, nemlig heltinden The Wasp, der spilles af Evangeline Lilly.

Vi mødte allerede karakteren med det borgerlige navn Hope Van Dyne i den første Ant-Man, men det er i den kommende efterfølger Ant-Man and The Wasp, at hun for alvor får lov til at folde sig ud i sin high-tech hvepse-dragt.

Featuretten afslører samtidig andre vigtige detaljer, bl.a. at omdrejningspunktet for historien er, at de skal hente The Wasps mor tilbage (den oprindelige The Wasp), som formentlig er fanget i det såkaldte Quantum Realm, som Scott Lang besøgte i den første film. 

SE OGSÅ: Danskerne har valgt: Dette er Marvels bedste film!

Men hvad, der måske er endnu mere interessant er, at Marvel-boss Kevin Feige også afslører, at der er et direkte link mellem 'Ant-Man and The Wasp' og den ventede Avengers 4: 

- Ant-Man and The Wasp er også forbundet direkte til Avengers 4. Disse karakterer er meget vigtige fremadrettet, fortæller chefen for det hele.

Avengers-holdets mindste superhelte glimtede også ved deres fravær i Avengers: Infinity War, så nu kan vi både glæde os til at finde ud af, hvor de var - og hvordan den nye film peger i retning af den storslåede finale i 'Avengers 4'.

Den nye film om myremanden og hvepsen skulle ydermere indeholde hele to post-credits scener, som formentlig giver os endnu større hints om, hvordan Marvels store univers skal fortsætte i fremtiden.

Ant-Man and The Wasp får premiere den 5. juli - forsalget er startet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mark Lyng Plym Källstrøm

Jeg er fan, men er efterhånden også fyldt op godt op af den serie af superheltefilm der er væltet ind over kloden.

Mon ikke Avengers 4 redder verden som det jo altid sker.

Jacob

Deres viden om Kvanteriget kombineret med Starks seneste teknologi, hvilket vil være årsagen til at Doctor Strange ønskede Tony blev skånet, er ifølge en fanteori måden de mistede helte fra ‘Infinity War’ kan vende tilbage.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter