/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Den mindste lyd kan slå dig ihjel!

Ny trailer til gyseren A Quiet Place

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Gys og mystik møder hinanden i weekendens nye trailer til A Quiet Place, der er instrueret af John Krasinski, som også medvirker overfor sin virkelige hustru, Emily Blunt.

Som traileren afslører, er handlingen IKKE for sarte sjæle. Vi følger en lille familie, der lever isoleret i en by nærmest uden mennesker. De lever uden lyd, siger aldrig et ord, eller taber så meget som en ske på gulvet. Udenfor truer nemlig en ukendt ondskab, som angriber ved den mindste lyd.

Hvad, der truer dem, får vi stadig ikke afsløret... men det efterlader gigantiske klomærker, kan flytte biler og løbe hurtigere end os homo sapiens. Vi tør med andre ord godt garantere, at filmen hører ind under monstergenren.

A Quiet Place får premiere den 5. april 2018. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

At selve monsteret ikke bliver afsløret er en klassisk lokkemetode og man bliver da også lidt spændt på at se hvad der nu gemmer sig i kulissen. Det ser ud til at blive en stemningspræget tilgang til filmen, hvor især lyd bliver et aktuelt emne og så hænger det jo super godt sammen med gysergenren. Er spændt på at se og høre mere om denne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter