Cookie- og Privatlivspolitik

Star Wars-stjerne i kamp mod kæmpemonstre

Vild ny trailer til Pacific Rim 2

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Er du klar på flere store monstre og flere store robotter? I så fald bør du straks sætte kryds i kalenderen den 22. marts, hvor Pacific Rim 2: Uprising får biografpremiere.

Der er nu landet en ny og vild trailer til science fiction-braget, hvor kombinationen af de såkaldte Kaiju-monstre og Jaegere – de menneskestyrede kæmperobotter – foldes energisk ud. Det betyder bl.a. store eksplosioner, flere vilde robot-våben (så som en laser-pisk?!) og storbyer, der smadres.

Udover de kampklædte kæmper byder traileren også på meget mere med Star Wars-stjernen John Boyega, der indtager rollen som Jaeger-piloten Jake - søn af Idris Elbas heroiske karakter fra den første film. Denne gang er det dog tilsyneladende ikke kun Kaijuerne, der er fjenden, men også nogle indenfor egne rækker.

Filmen er en opfølger til Guillermo del Toros Pacific Rim fra 2013, mens instruktørtjansen denne gang er tilfaldet Steven S. DeKnight, der således spillefilmsdebuterer. Rollelisten byder udover John Boyega bl.a. på Scott Eastwood, Charlie Day og Rinko Kikuchi.

Pacific Rim 2: Uprising får premiere den 22. marts 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter