Cookie- og Privatlivspolitik

Se traileren til dansk boksebiografi

Den bedste mand

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

Traileren til det kommende danske boksedrama Den bedste mand er netop blevet offentliggjort sammen med plakaten. 

Filmen er en biografi om den danske bokser, Jørgen ”Gamle” Hansen, der i 1970erne har set sine bedste dage inden for sin sportsgren. Udover at være fysisk slidt ned, truer banken med at tage huset fra ham og hans familie.

Samtidig præsenterer boksepromoter Mogens Palle det nye talent, den afrikanske bokser Ayub Kalule, og "Gamle" lejer et værelse til sin nye kollega. I sidste ende går det op for Jørgen, at han ikke helt er klar til at lægge boksehandskerne på hylden.

Jørgen Hansen spilles af Mikkel Boe Følsgaard (iført vaskeægte boksetud), og hans hustru spilles af Lene Maria Christensen. Sidstnævnte var også med i Sommeren '92, og tilsammen udgør de to film måske en ny trend for danske sportsfilm med præsterende "underdogs".

Den bedste mand får premiere den 15. juni.

 

Den bedste mand/Nimbus Film

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter