Cookie- og Privatlivspolitik

Den bedste mand

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har et roligt tempo og en eftertænksom stemning. Der er mange scener præget af dialog og alvorlige ansigter. Men der er også en række længere scener, som beskriver boksekampe med voldsomme slag understreget af en effektfuld lydside. Vi ser boksere blive ramt på krop og i hoved, som bløder og falder om med knockout. Da volden imidlertid foregår inden for en sportsgrenens regelrette ramme, og da bokserne i den sidste ende kan rejse sig efter kampen, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
15.06.2017
Originaltitel: 
Den bedste mand
Genre: 
Spilletid: 
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, Seniorbio, Babybio, Strikkebio
Billetter

Resumé

Filmen 'Den bedste mand' fortæller den virkelige historie om den legendariske danske bokser Jørgen "Gamle" Hansen og hans kone Hanne.

Jørgen er i slutningen af 1970’erne blevet dømt færdig i boksning. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie. 

Kun én ting holder sammen på det hele. Bokserens elskede Hanne – manager, ven og hustru i ét. 

Sammen kæmper de en ulige kamp for at holde Jørgens karriere i live. Men da Hanne beslutter, at de skal lægge hus til den afrikanske bokser Ayub Kalule, der ifølge boksepromotor Mogens Palles plan skal være dansk boksnings fremtid, bliver det tydeligt for Jørgen, at han ikke er klar til at lade sig pensionere endnu...

Instruktøren står tidligere bag den danske komedie Klassefesten 2: Begravelsen.

Mere omtale af 'Den bedste mand' følger...

Relaterede nyheder