Cookie- og Privatlivspolitik

Zombien i toget

Trailer til sydkoreansk gyserfænomen

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Sydkorea er en stolt filmnation, der står bag nogle af de mest originale filmoplevelser i det nye årtusinde med bl.a. Oldboy og The Host.

Nyeste eksempel på en vaskeægte succes fra det asiatiske land er zombiefilmen Train to Busan, som du kan se den dansktekstede trailer til ovenfor.

'Train to Busan' har gået sin sejrsgang Østen over (og bl.a. slået publikumsrekorden i hjemlandet med sine hele 11 mio. solgte billetter), og gyseren har også været vist på diverse vestlige filmfestivaler, bl.a. Cannes og CPH PIX, tidligere på året.

Filmen handler om Sok-woo og hans datter Soo-ahn, der går ombord på højhastighedstoget KTX for at tage fra Seoul til Busan. Men undervejs på turen bliver toget overrendt af zombier, og nu er det op til de overlevende passagerer at kæmpe for livet mod de dødsensfarlige væsner.

Train to Busan får dansk biografpremiere den 12. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benteuser/86559

Min holdning er, at Train to Busan er én af de bedste zombiefilm inden for den seneste årrække. En meget rørende og intens oplevelse, der i sit emotionelle og kreative islæt på nogle parametre er at sammenligne med, hvad film som 28 Dage Senere gjorde med genren. Der er visse paralleller til World War Z i forhold til zombiedesign mm., men ellers er filmen tilstrækkeligt unik og efter min mening langt bedre end World War Z. Jeg er uendeligt begejstret for, at den får biografpremiere herhjemme :)

Johnnyuser/335920

Jeg er positivt overrasket over at den kommer til Danmark, når man på det skammeligste ikke viste Dont Breathe, mens man kunne se en intetsigende og kedelig gyser som The Conjuring 2.

GiwizZeni

Dejligt at den får almindelig biografpremiere herhjemme.

LeifLoevgreen

Den ser bestemt spændende ud. Minder en hel del om World War Z og det er bestemt ikke en kritik, efter min mening. :-)

Claus

den ser rigtig god ud, ser ud til Sydkorea bare har styr på have de laver som stor zombie fan er jeg så klar når den udkomme i bio i Danmark efter at have se vores zombie film Sorgenfri må jeg sige at jeg traner til en god film..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter