Cookie- og Privatlivspolitik

Hugh Grant: "Jeg går ind for at lyve"

Vi har mødt den britiske charmør

Stem op!
56
Stem ned!
0
(reset)

Da vi talte med den 55-årige britiske skuespiller, Hugh Grant, var det med en lidt sjov opfordring til følge. Notting Hill-stjernen ser nemlig helst, at folk holder deres mening for dem selv, når det kommer til hans præstationer.

Årsagen til vores møde med charmøren var det nye komedie-drama, Florence, hvori han spiller ægtemand til titelpersonen, der har gjort det til sin fremmeste opgave at holde sandhenden om sin hustrus manglende sangtalent fra hende.

Meryl Streep, der har hovedrollen, var desværre ikke til at få i audiens, men til gengæld talte vi med Simon Helberg, der har rollen som Florences pianist. Helberg er kendt som den ene af fire excentriske forskere i komedieserien 'The Big Bang Theory'.

Florence er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

"Gu' betyder det noget, at du siger hvad du mener, lyv!" :)

De mennesker, der siger, at de bare siger deres mening, er nu ofte dem, som bare vil kritisere, og foresten ofte slet ikke selv ønsker at få sandheden at vide.
Hvilken sandhed forresten? Deres eller ... hvis?

Fordi nogle synes, at din humoristiske sans ligger langt fra deres, betyder det så at de har ret i, at du slet ikke har nogen form for humor?
Næ!

Faktisk har vi en fin talemåde her i Danmark (og måske flere andres steder?), nemlig den, at hvis du ikke kan sige noget pænt, så tie stille.

Horsi

Altså jeg siger ikke man skal gå efter at såre folks følelser. Men hvis du har brug for at folk lyver til dig om din optræden eller evner, så ved du inderst inde at der er noget galt. Jeg vil altid gå efter at være ærlig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter