Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer battle: 2 x science fiction

Børn fra fremtiden

Stem op!
314
Stem ned!
0
(reset)

To meget forskellige science fiction-film har fået første trailers. Spørgsmålet er så, hvilken film, du mener, ser bedst ud?

Morgan er skrevet og instrueret af Ridley Scotts søn, Luke Scott, og går i farmands fodspor med en ildevarslende fremtidsvision om en pige skabt via kunstig intelligens. Kate Mara spiller eksperten, der skal beslutte hvorvidt, Morgan er farlig for sine omgivelser, eller om pigen er egnet til at "leve" videre.

The Space Between Us befinder sig i den lettere boldgade og blander elementer fra The Martian med ungdomsfilmens sødme. Filmen følger drengen Gardner, der vokser op på Mars, efter hans mor har født ham på en rummission. Da Gardner bringes tilbage til Jorden 16 år senere, begynder han at lede efter sin far.

Morgan afventer sin danske premieredato.

The Space Between Us får dansk premiere den 8. september.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lord

De kan ikke sammenlignes. Den ene er jo en med en masse problemstillinger som kærlighed og at være fanget mellem Mars og Jorden. Den anden er noget eksperiment der er gået helt galt. Jeg skal klart se begge to, udfra forskellige præmisser. Og Gary Oldman lokker sku altid mig i biffen :-)

CINEMANDRUP

Prøver at lokke med "whatismorgan" og det virker som slik for det drager mig sku alligevel. Den ser ihvertfald interessant ud og byder på noget nyt fra Ridley Scott

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.