Cookie- og Privatlivspolitik

Næste års Oscar-vinder?

Første teaser til The Birth of a Nation

Stem op!
132
Stem ned!
0
(reset)

Fox Searchlight har offentliggjort den første teaser til dramaet The Birth of a Nation, hvor Nate Parker både instruerer og spiller hovedrollen.

Filmen foregår i Virginia i år 1831. Her vælger slaven og prædikanten Nat Turner (spillet af Parker) at gøre oprør efter at have oplevet utallige grusomheder mod sig selv og andre slaver.

'The Birth of a Nation' har allerede vundet to priser på Sundance Film Festival, og med en premieredato den 20. januar (UK) kan slave-dramaet højst sandsynligt blive en af næste års Oscar-favoritter.

Dramaet minder om 12 Years a Slave, der i 2014 vandt tre Oscars, og efter 2016, der var det hvideste Oscar-år i mands minde, vil filmen kunne bidrage med mere diversitet til Oscar-uddelingen 2017.

The Birth of a Nation afventer dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

..er godt nok ved at være træt af de her slave-film. Misforstå mig ikke: Det er rørende historier, men problemet er bare, at vi nu har fået disse historier fortalt så mange gange, at det begynder at blive kedeligt. Modsat mange andre enmer, kan man jo ikke rigtig tilfører variation i det, og derfor bliver det bare trættende.

Men efter de store opstande ved dette års Oscar-uddelling, så er det vel nærmest givet på forhåd, at en film med sorte skal nomineres, og med stor sandsynlighed vinde -Så mon ikke det bliver denne her? :/

Lasseuser/249033

Det er allerede en stående joke i USA at de eneste film med sorte hovedroller der kan vinde priser er film der handler om slaveri og/eller undertrykkelse. Hvis den her film skulle ende med at vinde hovedprisen ved Oscars vil det kun bidrage til den mærkelige ubalance.

Ikke dermed sagt at det her ikke kan være en god film, men der er altså også gode film med sorte hovedroller der ikke handler om slaveri (:

Nikolaj

Men jeg synes, at Scorseses Silence lyder mere interessant, og jeg tror mere på, at oscar uddelingen vil vælge en type film som den som bedste film. Men lad os nu se.

Jacob

Jeg synes at det fremragende med mere diversitet fra Hollywoods side, men på den anden side skal Oscar-akademiet hellere ikke skræmmes fra at stemme hvidt. Her må man selvfølgelig have i tankerne, at en stor del af medlemmerne er ældre, hvide mænd. Det ironiske er også lidt at publikum faktisk ønsker flere sorte og asiatiske mænd, samt ikke mindst kvinder i de bærende roller, mens dem som laver filmene påstår det modsatte.

Mickey

Synes kun man hører kendte skuespillere og filmfolk prædike om mere diversitet. Men spørger man menig-man, på gaden og på sociale medier, så er konsensus jo, at det hele skal komme an på skuespillertalent og selve filmen -IKKE race og køn....

Wayne

Det ville være langt mere aktuelt at kigge på status idag - for der er vist stadig ting som halter i "guds eget land".

Desuden er det lidt trættende at alle hvide dengang åbenbart var onde slavepiskende voldtægtsmænd. Det er lidt for meget endimensionelt, hver eneste gang.

Henrik

Er det en remake af Griffith´s 100 år gamle film, smurt ind i samme tykke sovs af åbenbar racisme, eller er det et forsøg på at genrejse historien, som det den oprindeligt er : En historie om en nations fødsel? Vi må håbe for freden i gaderne, at det sidste er tilfældet. Og spændende om Nate Parker kan instruerer lige så epokegørende som D.W. kunne...

Sara Garbul

Umiddelbart er det ikke en remake af Griffiths film. Googlede det lige, da jeg selv blev nysgerrig. Nate Parker sagde (formentlig, har det fra wiki og kunne ikke finde interviewet han sagde det i; so who knows?) at hans film har den samme titel som Griffiths på en ironisk måde, da KKK ikke er heltene i hans film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter