Cookie- og Privatlivspolitik

Liam Neeson som træmonster

Nyt kig på A Monster Calls

Stem op!
115
Stem ned!
0
(reset)

Der er elementer af Pans labyrint og den snart aktuelle Den store venlige kæmpe i den nye trailer til A Monster Calls.

Manden bag Børnehjemmet har instrueret, og filmen er baseret på en bog af Patrick Ness, der handler om en dreng og hans alvorligt syge mor. Om natten får han besøg af et monster, der lyder akkurat som Liam Neeson.

A Monster Calls får dansk premiere den 27. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Indelig langt om længe får denne længe ventede film. A Monsters Calls som jeg i et pænt stykketid har set frem til og havde bange anelser om at den ikke udkom til de danske biografer, men en redelig nyhed er det da den endelig udkommer / en rigtig fed smuk trailer for filmen. Den ser ud til og have de rette elementer fra den populærer bog! jeg glæder mig til og se den til Oktober! /den er fyldt med rigtig gode skuespiller! ;) :) Liam Neeson's stemme er awesome som det kæmpe store træmonster. I know everything about you Conor Ramaly the truth that you hide!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.