Cookie- og Privatlivspolitik

Rumvæsnerne angriber!

Nyt kig på Independence Day 2

Stem op!
128
Stem ned!
0
(reset)

Jorden lider en krank skæbne. I hvert fald hvis man skal tro den nye trailer til Independence Day: Resurgence, hvor rumvæsner angriber vores planet med fuld styrke.

Menneskeheden har ellers stablet et moderne forsvar på banen efter angrebet i den første film fra 1996, men intet kan forberede befolkningen på, hvad der venter.

Jeff Goldblum og Bill Pullman er tilbage i deres respektive roller fra den første film. Jessie Usher, Liam Hemsworth og Maika Monroe er blandt de nye ansigter i Independence Day-sammenhæng.

Independence Day: Resurgence får premiere den 23. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

En mand/instruktør, som virkelig forstår sig på ødelæggelse og total destruktion er og bliver Roland Emmerich. Han får det til at se så smukt ud i sammenligning med andre. Det ser virkelig ud til at det kan blive en værdig efterfølger. Spørgsmålet er så om rumvæsenerne har udviklet sig og lært fra første film

Wayne

Ingen kan smadre verden som Roland Emmerich. Jeg håber historien bliver på højde med den første i serien. Og mon ikke vi kommer til at se en gang seriøs dog-fight - og aliens, som får klø.

På en eller anden måde kan jeg bedre acceptere når Emmerich gør det - end når det er pakket ind i Superman/Avengers eller Transformers. Man ved jo hvad man kan forvente.

Jacob

Rumvæsnerne som blev lavet til 'Independence Day' hører blandt de fedeste, og jeg glæder mig til at se de små, uhyggelige skabninger i deres biomekaniske dragter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter