Cookie- og Privatlivspolitik

Interview - The Model

Vi mødte den danske model Maria Palm

Stem op!
470
Stem ned!
0
(reset)

Den danske model Maria Palm springer i denne uge ud som skuespiller i Mads Matthiesens mørke drama, The Model.

Palm spiller den unge Emma, der rejser alene til Paris for at bryde igennem i den benhårde modebranche. Det glamourøse liv udvikler sig dog hurtigt til et mareridt, da Emma lader følelserne tage over og bliver besat af en ældre modefotograf spillet af Ed Skrein.

Vi mødte skuespillerinden til en snak om filmens portræt af modeverdenen og den virkelighed, hun kender fra egne erfaringer. Derudover afslørede Palm, om filmen bør holde andre unge håbefulde modeller fra at søge den vej.

The Model er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.