Cookie- og Privatlivspolitik

Ghostbusters får mini-teaser

Nysgerrigheden vækkes

Stem op!
112
Stem ned!
0
(reset)

Den første mikroskopiske teaser til Ghostbusters er landet.

Paul Feigs komedie er et slags reboot af de elskede 80er-film og har Kristen WiigMelissa McCarthyLeslie Jones og Kate McKinnon i de bærende roller som spøgelsesjægere i New York.

Chris Hemsworth medvirker også som kvindernes sekretær, men ligesom de fire hovedroller, er han ikke at se i dette første spæde klip.

Ghostbusters får dansk premiere den 14. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

For et lille år tilbage var jeg ikke en happy camper. Den originale GB er en af mine all-time-favorites og er derfor meget overbeskyttende for den. Hvorfor er jeg begyndt at se frem til denne reboot? (som trods alt foregår i samme univers som de gamle).

1: Pga Instruktør Paul Feig, som instruerede den overraskende sjove BridesMaids, og med sidste års SPY beviste han faktisk også at kunne håndtere action-delen! Manden tilføjer oprigtig charme til sine film, og det har GB brug for.

2: De kvindelige skuespillere er stærke, charmerende og har et naturligt greb om komikken. Elsker Kristen Wiig & Melissa McCarthy

3: Budgettet er sat til 154 Millioner Dollars, så det er ikke penge de mangler

SKULLE den nye film sucke røv så vil det personligt være meget nemmere for mig at komme over, frem for hvis de havde valgt at lave en direkte GB3 med det gamle velkendte cast, MINUS Harold Ramis (R.I.P) som Egon Spengler. Det ville have føltes så ikke fuldendt. Det havde været så forkert, og uden tvivl endt som en tynd kop te. Garanteret direkte trist havde det været! - Ligesom den sidste Olsen Banden film fra '98. Studiet ville jo oprindeligt have haft Paul Feig til at lave en direkte efterfølger til de gamle, men det nægtede han (klogt!). Jeg tror på at denne reboot kan blive en success nu, og jeg glæder mig til at se den første trailer her d.3 marts!

Mickey

Forstår bare ikke de her female reboots! det virker ærligt talt bare som om man laver dem for symbolikkens skyld, og ikek fordi det på nogen måder er en god idé og giver det mindste mening!!!
Dette er vel mere et statement som siger, at kvinder ikke kan lave nye film, som kan stå på egne ben. Feminisme er fint til en vis grænse, men man skal kende denne grænse, for ellers bliver det sgu bare pinligt til sidst.
Har lige hørt at der nu også, efter planen, bliver lavet et female remake af Oceans 11......så er det da gået for lant :o

Julius

... Men jeg forstår helt ærligt ikke, at de remaker Ghostbusters. Filmene var i sin tid båret af kemien blandt de fire hovedroller, men der var ikke mere til det end det. Men jaja, den skal nok tjene sine penge ind, og der skal nok komme endnu en Ghostbusters-film senere.

Maria

Man får lige præcis den mængde tease man har brug for, med teaseren her. Glæder mig til at se om de har fanget ånden fra de gamle Ghostbusters i denne her reboot - jeg krydser alle fingre for at den ikke bliver overplat, som man desværre så ofte ser det med amerikanske komediefilm.

Jacob

Det er et af de mere kontroversielle reboots, og til trods for at meget lidt er sluppet ud, så lader de til at have fat i den lange ende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter