Cookie- og Privatlivspolitik

Action-trailer til Mockingjay 2

This is the end!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Op til premieren på det afsluttende kapitel i Hunger Games-sagaen vælter det frem med klip, trailers og tv-spots. Sidstnævnte format er i dag blevet til et minuts action af episke dimensioner.

Katniss er ikke længere i arenaen, men til gengæld står den på decideret krig mellem de undertrykte oprørere og Præsident Snows regime.

Forsalget er allerede startet til The Hunger Games: Mockingjay - del 2, der får dansk premiere den 18. november. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jensuser/8705

Jeg synes klart at dette er den bedste af de mange trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=SoKIqLEGhI0

ALEX

Jeg har stadig ikke forstået hvorfor der har Været så mange trailers, klip, plakater, tv spots, og hvad der ellers er til at probbe lige op i..... LESS IS MORE!

Jeg synes man overser det hele når der bare ar alt får mange ting, og ikke bare konkrete Episke ting. De gør det til mere end det er.

dippegalantuser/922792

...er at skabe hype omkring den.

Reelt set ved filmselskaberne ikke om en film falder i kundernes smag eller ej. De har måske en idé om det, men ingen håndfast viden - kun udtalelser fra fokusgrupper via testscreenings - og den slags sker jo ikke halve år før premieren.

Så man opbygger hype for at trække så mange ind i den første weekend som overhovedet muligt. Også fordi der jo er andre film, der har premiere ugen efter og de hypes også.

Skaber man et "buzz" om en film og gør man det succesfuldt, så kan det sælge overordentligt mange billetter. Et eks. er "Fast and Furious 7". Ret beset ikke en af filmhistoriens bedste film, vel? Bevares, ganske udmærket, men jo ikke noget der berettiger til at den har tjent over 1,5 milliarder dollars hjem og er den 5. bedste sælgende film nogensinde, vel? På nippet til at overgå den første Avengersfilm (kun 8 millioner i forskel og F7 kører stadig i visse biografer rundt om i verden)...

Men hype hjalp den i gang og derefter rullede det bare.

ALEX

Men LESS IS MORE:)

dippegalantuser/922792

...der er mere, mere og mindre er mindre...

Desværre...

ALEX

Star wars er man bare mere spændt for, fordi man stadig ikke helt ved plotet.....Og der er så mange ting at stille spørgsmål om.

dippegalantuser/922792

Det jeg hører dig sige, er at du vil have mere mindre. Eller mindre mere. Men hverken mindre mindre eller mere mere.

Under alle omstændigheder så vil du få mere mere. Også af Star Wars. Med mindre JJ har lavet en rigtig dårlig film, så får vi bare mindre sådan generelt set...

ALEX

Mindre mere, er bedre end mere mindre, fordi mere mere skal blive mindre mere. Men mindre mindre giver mere end mere mere, da mere mere, giver mindre mindre. Min mening om mindre mere er et mere er mindre, når det godt mindre mere, og det på den måde følelse som mere mere, men en go mere mere...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter