Cookie- og Privatlivspolitik

Jordens undergang?

Første trailer til The 5th Wave

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Der er ikke meget at grine af i det første kig på science fiction-filmen The 5th Wave, hvor menneskeheden trin for trin udryddes af en fremmed livsform.

Fire frygtelige angreb (som en slags opdaterede bibelske plager) er gennemført, og imens verden venter på det femte af slagsen, tager Chloë Grace Moretz og venner sagen i egen hånd.

Filmen er baseret på første del af Rick Yanceys roman-trilogi, der af kritikere er blevet omtalt som en kombination af 'The Hunger Games' og 'The Road'.

The 5th Wave er planlagt til dansk biografpremiere den 14. januar 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hejlouser/1080994

Okay, skal lige sige at jeg overhovedet ikke har læst bøgerne, og kender overhovedet ikke historiens forløb, men fuck' hvor er jeg glad for at den er her. Jeg kan simpelthen ikke tro det. Chloe Grace Morets gør det virkelig godt, og hun kommer virkelig til at passe ind i rækken sammen med Hermione, Katniss og Tris.

Emil

Den ser virkelig god ud.

Rasmus/Musen

Ikke fordi at jeg regner med ligefrem at skulle en tur i biografen, men filmen ser alligevel rimelig lovende ud. De har da i hvert fald helt bestemt effekterne på rette plads, men om selve forløbet og historien kommer i den rigtige retning? Hmm...Det kan jeg have ret så svært ved at sige noget til.

Fedt! Traileren for filmen er da bare: TIP TOP, og det er egentlig bare, hvad jeg er glad og tilfreds med. :-)

Klaus

Nu skal jeg lige skynde mig at understrege at jeg ikke har læst bøgerne og dermed ikke ved meget om konceptet. Traileren her er faktisk første gang jeg hører om denne film. Men når jeg ser traileren tænker jeg én ting: Hvis det handler om at overtage jorden, er de to første bølger af angreb ikke pænt unødvendige når det viser sig at den tredje bølge er den infektion som alligevel ender med at dræbe jordens befolkning? De to første bølger tager selvfølgelig også en del af befolkningen med sig, men lidt spildt arbejde, når nu infektionen kunne have klaret det hele fra start... Just a thought!

Wayne

Hunger Games og The Road?

Første kapitel ser mere ud til at være inspireret af War of the Worlds og Independence Day - så kan det godt være at det udvikler sig til guerillakrig, senere.

Men godt at historien skal fylde mere end en film, den ser alt for omfattende ud til en gang i biografmørket.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.