Cookie- og Privatlivspolitik

Voldsomt fed trailer til Deadpool

Ryan Reynolds' superhelt er ikke for børn

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

I går kom en lille apéritif til superheltefilmen Deadpool, men sent samme aften amerikansk tid blev den første trailer lanceret på Conan. Tidspunktet var målrettet det mere voksne publikum - Deadpool er nemlig ikke ligeså børnevenlig som de andre Marvel-kolleger.

Ryan Reynolds' antihelt bander som en Hells Angels-rocker, og når han uddeler øretæver, bløder det.

Den sarkastiske, govkornede og relativt voldelige tone ligner en veloplagt tilføjelse til den del af Marvel-universet, der hænger sammen med Fantastic Four og X-Men-filmene.

Deadpool får dansk premiere den 11. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nichlas

Hvor mange år skal man vere

Tanjasl

Hold nu op for en fed trailer der lige blev langet over disken der! Det ser ud til at Ryan Reynolds og Marvel lige har hævet deres niveau betydelig. Hvor skønt at vi har lidt at se frem til i den nye år også!

Trine

Awesome!!!

Thomas

Endelig kom traileren, den har jeg set frem til. Det er helt sikkert en MUST SEE film, og så kommer den dagen før min fødselsdag.

Rasmus/Musen

Min bror har vist virkelig noget at frem til. Han er virkelig en rigtig fan af: DEAD IN THE POOL, BABY! Han går da bare helt bananas med de guns og sværd i hænderne. Han stopper da bare ikke liige igen.

WOW, BOOH YAH! Der er dømt action til den sidste mønt her!

BOOM!

Ruffy

Men hvorfor den sang...?:( Der r så mange andre, der vil havde passet bedre ind.

Ollie

Hold da lige fest, den ser god. Jeg elsker superheltefilm, og er helt vild med Deadpool. Skal helt sikkert se den, når kommer i biffen.

Anonymuser/0

Skal helt sikkert ind & c den. Deadpool er en sej character, men lidt ærgeligt Ryan Reynolds lige skal spille ham, har aldrig brudt mig om den selvglade platte stodder, lidt synd for sådan en fed figur. Skulle da enten ha' været Brad Pitt, Colin Farrell, Guy Pearce eller Christian Bale de har da også munden på gled og skill tøjet på plads! -Si'r jeg bar'...
-Men håber selvfølgelig på en fed underholdende film

Lars

Jeg har set meget frem til dette siden wolverine filmen kom frem og vores anti-helt ser ikke ud til at skuffe med platte jokes og fede action scener. På deres indledende trailer kommer der en reference til at han fik syede munden sammen i den sidste film, måske der kommer en forklaring på dette med den nye film?

Glæder mig som altid til at se hvad Marvel har fundet på :-)

Jahangir

Denne film ser super FED ud med god action med BLOD :-) Det var på tide.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter