Cookie- og Privatlivspolitik

Transporter-remake får trailer

Usædvanlig fragtmand

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Den er god nok. Transporter-serien står overfor sin første genindspilning, og traileren er netop gået online.

Karakteren, Frank Martin, fik sin debut i The Transporter for 13 år siden, og tre gange har Jason Statham kastet sin Audi gennem europæiske hårnålesving.

Nu er stafetten givet videre til Ed Skrein, den 32-årige brite der på et tidspunkt spillede Daario Naharis i 'Game of Thrones', før han blev skiftet ud med skuespilleren Michiel Huisman.

Ellers er alt ved det gamle, selvom instruktøren for første gang stifter bekendtskab med serien. Efter Brick Mansions er Camille Delamarre ikke ubekendt med hurtig action, og den franske instruktør har desuden klippet Taken 2 og Transporter 3.

The Transporter Refueled får dansk biografpremiere den 17. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dunbar

Men det er jo alt for tidligt at lave en genindspilning! Så lav dog noget nyt... Der er masser af gode historier derude, som man kan lave til en lækker actionfilm! Det kan ikke passe, at vi skal spises af med endnu 'reboot', og det er efter kun 13 år!

Dét sagt, så får jeg nok set filmen alligevel - det bliver bare ikke i biografen, for det gider jeg nok ikke betale for.

CINEMANDRUP

Lad os lige slå fast er der er EN transporter og det er Jason Statham.

Denne trailer ligner mest af alt noget som Hollywood har brygget sammen hurtigt inden folk glemte Transporter franchisen. Hæderligt action undervejs kan ses i traileren, men vil til hver en tid hellere foreslå de gamle Transporter film.

Jason Statham havde en suveræn overlegenhed i denne rolle, som hurtigsparkende, hurtignedlæggende, knoglebrækkende, bevidstløs udøvende transportfyr, som knap nok fik en svedperle på panden ligegyldig hvad han foretog sig og så gjorde han det med bedste James Bond stil.

Det ses tydeligt at Ed Skrein prøver for meget og han opnår på ingen måde transporter status i min optik. Det ligner en kliche fyldt omgang action uden samme karismatiske hovedperson.

Viggo1111

Er Transporter virkelig så gammel, at man laver en remake af den nu?
Og FYI, Jason Statham er den eneste true Transporter :D

Morten Dahl

Brick Mansions og Taken 2 er godt nok ikke garant for at man kan lave gode film

Wayne

Det ser da ud som en hæderlig actionfilm.

Desværre ligner det alt for meget noget man har set før - og den nye Frank Martin er slet ikke i nærheden af at være lige så cool som Jason Statham.

Det Statham gjorde så godt, en den nærmest Bond agtige måde at have styr og overblik over enhver situation. Det ser jeg ikke i Ed Skrein.

Hr. Kejser

Det er nu en BMW han river rundt i 1´eren.

Nærmere bestemt en BMW E38 753i Black Model 1999 m. V8

I 2´eren og 3´eren er det en Audi A8L W12 6 liter Model 2005

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.