Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til Point Break

Extreme & Furious

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Actionfilmen Point Break har fået sin første trailer.

Johnny Utah og Bodhi er i genindspilningen af Bigelows klassiske 90er-film ikke længere surfer dudes på hver sin side af loven. I den nye mere pumpede version er begge mænd ekstremsportentusiaster - den ene FBI-agent, den anden kriminel aktivist.

Luke Bracey erstatter Keanu Reeves, mens Édgar Ramirez udfylder Patrick Swayzes ikoniske rolle som Bodhi.

Surfing (og en lille smule faldskærmsudspring) erstattes samtidig af alverdens vanvittige sportsgrene, hvilket får Ericson Cores film til først og fremmest at ligne et nyt kapitel i Fast & Furious-serien. At instruktøren var filmfotograf på The Fast and the Furious, underbygger kun sammenligningen.

Lad os høre hvad du siger til den første trailer? 

Point Break får dansk premiere den 25. december.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Hvorfor i alverden genindspille en middel-film?

Wayne

Det bedste eksempel må være Transformers, som ikke har været godt siden den første film - men det forhindrer ikke serien i at tjene styrtende med penge.

Jeg synes dog at den oprindelige Point Break var fremragende.

Antaeus

Transformers kan man forstå.
Transformers har rigtig mange tilhængere som synes de er fremragende og af den grund tjener de også styrtende med penge.

Point Break er ikke på nogen top indtjeningsliste og så gammel er den heller ikke og efter min mening kun middel, men den får trods alt 7,2 på imdb.

Wayne

Det virker virkelig som om man har søgt efter en mulig franchise, i stil med Fast & Furious.

Alt for mange film bliver lavet for 15 årige adrealin jukies, hvor action fylder for meget. Man glemmer simpelthen den gode historie - og at hvis action skal fungere, så skal den ikke være ligegyldig.

Hvornår sætter folkene fra Hollywood sig ned og har ambitioner om at overgå Heat, Godfather, Fightclub, The Matrix, The Good, the Bad and the Ugly, The Deer Hunter - eller andre i den liga?

Filmindustien er alt for styret af regneark, og alt for lidt af sjæl.

CINEMANDRUP

Sjælen i filmen er altafgørende for hvorledes du husker den efterfølgende som noget der satte et dybt indtryk i dig. En film som denne skal selvfølgelig rumme action, hvilket den i stor grad også gør, men den skal følges til dørs af en historie/handling bag, så det ikke blot ender ud i det ene ekstreme stunt efter det næste i håb om at det overgår originalen, for det gør den ikke.

Enten føler jeg mig old school eller også føler jeg blot at mange gen indspilninger ikke rummer det frø som får træet til at vokse som originalen gjorde. Og det frø hedder historien. Ren action opdatering huskes ikke nævneværdigt, men en historie hvor action ikke er det bærende, men bruges som element føles mere helhjertet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter