Cookie- og Privatlivspolitik

Spritny trailer til Terminator: Genisys

Mere end menneske, mere end maskine

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Den nye trailer til Terminator: Genisys er udkommet, og den viser en del mere af plottet, end vi tidligere har set.

Filmen ligner mere og mere en regulær efterfølger end et reboot, men der bliver stadig set grundigt tilbage på især de to første kapitler i serien.

I fremtiden har maskinerne lagt Jorden i ruiner. Menneskehedens redningsmand, John Connor (Jason Clarke), sender soldaten Kyle Reese (Jai Courtney) tilbage i tiden for at beskytte sin mor (Emilia Clarke) fra en dræberrobot.

Det har vi set før, men bedst som man tror, at man kan gennemskue den fortsatte handling, bliver der vendt op og ned på alt. Fremtidens John Connor dukker op i nutiden, og ikke nok med det, er han en slags forbedret hybrid mellem menneske og maskine.

Arnold Schwarzeneggers aldrende T-800 får derudover lov til at slås mod sig selv i en yngre udgave. 

Hvad det hele ender med, må man dog vente med at se, til Terminator: Genisys får premiere den 9. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

Jeg synes godt nok man er hurtigt ude med kritikken, hva' ? Det er da ikke helt fair at kritisere filmen, før man rent faktisk har set den. Så kan det jo være at især handlingen vil overraske. Jeg synes personligt det vil blive spændende at se, hvordan de stykker tidsperioderne sammen til at omfattes bare én handling ! Hvis man har gjort sig umage med at skrive en god historie, og den ikke bliver FOR langt ude, så kan filmen da sagtens vise sig at være god. Jeg SKAL i hvert fald ind og se den i biografen ...og så KAN det da være jeg bliver skuffet... men opleves på det store lærred, dét skal den sgu ! ;-)

CINEMANDRUP

Selvom jeg sagtens kan se at enkelte effekter/actionsekvenser ser nogenlunde ud, så er det slet ikke tilfredsstillende, når vi skriver 2015, hvis du lige vælger at smide T2: Judgment Day på, som virkelig viser hvordan det skal gøres med hensyn til effekter stadigvæk efter så mange år.

Det virker til at blive ret corny langt det meste hen af vejen, selvom jeg faktisk godt kan lide ideen om en ond John Connor, men nu tilhører jeg også den ældre generation af Terminator film og savner den gnist de ældre film havde. Terminator 1 og 2 gjorde mig decideret bange for maskinerne og jeg sad med kuldegysninger over hvor genialt de var strukket sammen. Hvad der har været efterfølgende har blot været action for mit vedkommende uden at tage hensyn til ordentlig historie, udførelsen, effekterne og endnu tyndere one liners som serien fortsatte. Jeg kommer uden tvivl til at se denne, men håber ikke, at jeg krummer tæer under forestillingen.

Tag Arnold for hvad han er nu i denne film. En aldrende T-800 maskine. Han skal ikke igen forsøges at gøres ung blot for at kunne drage en parallel til etteren. I min optik skulle de have ladet ham fungere som den aldrende maskine han er/var.

Christian

Bare effekterne ligner noget der er ment til tv. T2 ser stadig i dag mere imponerende ud end hvad man ser i denne trailer. Det hele ser bare så corny ud, at det halve kunne være nok. Jeg bliver meget overrasket hvis denne film viser sig at være go'.

Rasmus/Musen

Sådan skal det da bare gøres. Det er jo helt perfekt, de klassiske referencer er der stadig, samtidig med at en helt masse nyt kan komme ind i universet også. Det kommer helt sikkert til at blive et stort hit når... HAN KOMMER TILBAGE!

Alexander

Tak spids... det har godt nok været et dyk ned i kassen med oneliners... heemmmm...?!

Jacob

Et yngre publikum vil nok nemmere kunne fordøje 'Genisys', mens den lidt ældre målgruppe måske får nervøse træk under forestillingen. Alligevel giver af hvad jeg lige forstod som en "ond" John Connor i nutiden ineressante muligheder, men forsøget med at genoplive Schwarzenegger som i hans unge dage holder stadig ikke.

Martine

Det er godt nok ringe.. :/

----- Terminator 2: Judgment Day - just saying -----

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.