Cookie- og Privatlivspolitik

Adam Sandler i andre folks sko

Trailer til The Cobbler

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Opskriften fra Liar, Liar, Click og Yes Man genbruges i den næste Adam Sandler-film 'The Cobbler'.

Sandler spiller en helt almindelig skomager, der en dag opdager, at han kan forvandle sig til hvilken som helst ejer af et par sko repareret i hans butik.

[banner_here]Nu kan den underkuede nørd pludseligt få lov til at være alt fra farlig gangster til ham den flotte fyr med den dødlækre kæreste.

Er du klar til to timer, hvor andre skuespillere får lov til at spille Adam Sandler? Så kan du roligt glæde dig til komedien, der instrueres af Thomas McCarthy (The Station Agent).

The Cobbler får dansk premiere den 7. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Moviemaniac.dk

Adam Sandler er på én og samme tid den mest platte og åndsvage, samt sjove mand i USA. Han slog igennem med Coneheads og Billy Madison i start-midt-90'erne og derefter Happy Gilmore, Big Daddy, The Wedding Singer og The Water Boy. Sandler kunne more folk med sine små-ynkelige, men elskelige væsener, der altid vakte sympati.
Men, de roller har han bestemt ikke haft de seneste par år. Der har han bare søgt efter tåbeligheden selv,- senest i de pinlige og håbløse Drengerøve 1 & 2, Jack & Jill og That's My Boy.

Han har en sjælden gang vist andre sider af talentet frem i lidt mere alvorlige roller i Punch Drunk Love og Reign Over Me.

Lad os håbe at Sandler har revurderet sig selv (en smule) i hans fremtidige roller, og måske genfinder 90'er-formen. Eller ikke lader sig friste af alle dumme manuskripter :)

CINEMANDRUP

Det føle lidt som en ommer. Syntes efterhånden at Adam Sandlers film/talent føles lidt opbrugt og som et ekko af hans tidligere film. Det bliver desværre ikke en film som lokker mig i biffen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter