Cookie- og Privatlivspolitik

Taken-klon med Sean Penn?

Ny trailer til The Gunman

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Til marts er der dansk premiere på The Gunman, og actionfilmen har netop fået en ny, hæsblæsende trailer.

Sean Penn spiller hovedrollen som en tidligere militærspecialist, der bliver bedraget af den organisation, som han arbejder for. Derfor må han flygte gennem Europa og samtidig forsøge at komme til bunds i sagen.

Pierre Morel er ekspert i at gøre midaldrende skuespillere til hårdkogte action-stjerner. Bare spørg Liam Neeson, som franskmanden instruerede i Taken fra 2008.

Nu er turen kommet til 54-årige Sean Penn, der dog allerede har flere action-prægede film på cv’et, bl.a. Gangster Squad fra 2013. 'The Gunman' lader dog til at være action i den helt klassiske genreforstand.

Penn omgives af spændende biroller bestående af bl.a. Idris Elba, Ray Winstone og Javier Bardem i filmen, der er baseret på romanen 'The Prone Gunman' af Jean-Patrick Manchette.

The Gunman får premiere den 19. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Netop som Liam Neeson efterhånden er ved at nå en alder hvor action genren må drosles en smule ned står den næste i kø til at psinge i hans fodspor.

Jeg havde ikke lige regnet me at se Sean Pean i sådan en film, men traileren gør det faktisk overraskende godt og den ser gedigen underholdende ud. Et sandt action hjerte står bag en film som denne og med sådan en instruktør ved man er underholdningen er sikret.

Den får et plus herfra og en indløst billet når tiden kommer.

Mickey

Tja, ud fra traileren, så ser denne film LANGT mere underholdene ud ift. Taken. Der ser også ud til at være mere indhold i, og castet er jo nærmest eksplosivt! Håber ikke at blive skuffet :)

Wayne

Pierre Morel lavede også den herlige Banlieue 13 og den spøjse From Paris with Love - og har også været med på de første Transporter film.

Det kan ikke gå helt galt....

johnny

nej traileren ser i hvert fald fed ud, så man må håbe på at hele filmen er god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter