Cookie- og Privatlivspolitik

Eksklusiv trailer til 'Kartellet'

Anders W. Berthelsen under pres

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan vise den første trailer til 'Kartellet' eksklusivt.

I dette spændingsdrama vender den selvstændige entreprenør Lars Halbo tilbage til Danmark efter en karriere i udlandet og overtager familiefirmaet.

Alt går som planlagt, men da Lars nægter at indgå ulovlige prisaftaler, udvikler hans tilværelse sig pludseligt til et helvede, hvor han, hans familie og firmaet er oppe imod branchens tungeste drenge.
 
Anders W. Berthelsen spiller hovedkarakteren Lars, mens bl.a. Lars Brygmann og Lene Maria Christensen ses i yderligere store roller.
 
Kartellet får premiere den 27. februar.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sara

Lagde da lige mærke til, at sønnen har en plakat af Middle-earth, på hans værelse ;-)

lili

Lige set traileren, den film er et must see for mig.Glæder mig til at se Anders G. Berthelsen i endnu en pragtfuld dansk film.

FilmFyr

Nu har ikke set den endnu. Og vil da sige, at den ser tilpas spændende ud, men jeg ved ikke om jeg personligt synes filmen vil være god.
Jeg venter nok til at anmeldelserne er frigivet, før jeg tager til stilling til den

Henriette69

Ville det ikke være mere reelt at sige, du vil vente til DU SELV har set filmen, istedet for at lade dig diktere af hvad andre mener ;)

FilmFyr

Jeg mente selvfølgelig, at jeg vil vente til filmen er landet i biograferne, og der er kommet et par anmeldelser, for at tage stilling til om jeg vil se den :)
Jeg vil skam ikke lade andre bestemme, hvad jeg skal mene om en film

Maria

Denne her slags drama-thrillerfilm er set før hos danske film, men jeg synes filmen har et vigtigt budskab i forhold til karteller i byggebranchen. Thumbs up herfra! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.