Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 'Kvinden i buret'

Nikolaj Lie Kaas er vicekriminalkommisær Mørck

Stem op!
13
Stem ned!
-1
(reset)

Tilbage i juni kunne vi vise teaseren til filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens populære roman ’Kvinden i buret’, der bød på masser af stemning, men ikke meget plot.
 
I dag kan kino.dk som de første vise en decideret trailer med alt, hvad det krimihungrende hjerte begærer.

Nikolaj Lie Kaas spiller vicekriminalkommisær Mørck, der tvinges til at lede den nyoprettede afdeling Q sammen med assistenten Assad (Fares Fares). Her skal de efterforske uopklarede sager fra fortiden, hvilket fører dem til mysteriet om en ung, kvindelig politiker (Sonja Richter), der forsvandt sporløst.

Mikkel Boe Følsgaard fra En kongelig affære og Søren Pilmark ses i to større biroller. Filmen er instrueret af Mikkel Nørgaard (Klovn: The Movie) og har manuskript af Nikolaj Arcel (Mænd der hader kvinder).
 
Kvinden i buret er den første film i en planlagt filmserie og får premiere den 3. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

endnu en røvsyg dansk thriller

Tinauser/738833

Det virker som at jeg er den eneste, som ikke har læst Jussi Adler Olsens bøger, Vil dog se filmen, men det bliver med en anden indgangsvinkel, tror dog at jeg får ligeså meget ud af filmen, glæder mig

Jimmyuser/721119

Når man læser en roman får man et indgroet billede af hvordan hovedpersonerne ser ud – og den evige irritable vicekriminalkommissær Mørck har i sin tunge jargon altid mindet mig om Ulrich Thomsen, og i sin sarkastiske jargon mindet mig om Kim Bodnia – begge skuespillere som hurtigt har vist sig som voksne mænd der har haft en ”killer” og en mere alvorlig, altviden og egoistisk drengerøv under overfladen. Valget af Nikolaj Lie Kaas overrasker mig derfor – ikke desto mindre har den ellers så fantastisk NLK tit overrasket mig positivt, fx i rollen som Dirch.

Flot trailer - glæder mig rigtig meget.

Thomas

Har læst alle bøgerne 2 gange, og glæder mig til filmene. Jeg synes bare Kim Bodnia ville have passet bedre til mit indre billede af Carl.

Un flicuser/445560

Nikolaj Lie Kaas som Carl Mørck skal man jo lige sluge. Jussi Adler-Olsens romaner rummer stor fortælleglæde, udpræget spændende plots, og vældig gode menneskelige dramaer. Dertil et persongalleri af uhørt høj kvalitet. Nikolaj Lie Kaas er så dygtig, at han måske kan trække den hjem. Men hvordan i hede hule helvede kan man vælge at bruge Fares Fares som Assad? Det må være den evindelige økonomiske faktor - vi propper en svensker ind i filmen, og så får vi nogle svenske filmkroner med. Øv.

jeanette lykkeuser/356399

Glæder mig helt vildt til at se Filmen. Har hørt bøgerne på lydbog og skal da lige sige, de er bare så gode og spændende, det er noget af en opgave og filmatisere Jussi's bøger. Men Det er jo nogle af de bedste danske Skuespillere der er med. Så nu kan jeg næsten ikke vente

Annie

Jeg har, som så mange andre her, læst samtlige af Jussi Adler Olsens bøger om Afd. Q og Karl Mørk. Jeg har forliget mig med tanken om, at det er Nikolaj Lie Kaas, der skal spille Mørk og tror på, han kommer til at gøre det godt. Han kan det der med "de mørke sider". Assad derimod, har jeg et helt andet billede af, så jeg er spændt på, hvordan han bliver fremstillet af Fares Fares (som jeg iøvrigt ikke kender). Alt i alt en film jeg serveret frem til at se i oktober :)

Viggo1111

Hader når en trailer viser så meget... Vi skal have de gamle korte trailere tilbage :D

Mr. SNAKE.

ser da god ud, elsker danske film.
er ret sikker på jeg skal ind og se den...

Flemming

Er sikker på det er en film man skal se :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter