Cookie- og Privatlivspolitik

kino TV - Ole Michelsen anmelder ny Woody Allen-film

Manden med hattene er tilbage!

Stem op!
10
Stem ned!
-1
(reset)

For ti år siden stoppede 'Bogart' efter 22 år som landets mest toneangivende filmmedie. Siden da har Ole Michelsen fortsat beskæftiget sig med film på alle mulige andre måder, men har holdt sig fra at anmelde film på skærmen.

Lige indtil nu. Den 72-årige filmekspert har nemlig gjort en enkelt undtagelse med en gæsteanmeldelse af Woody Allens nyeste film - To Rome with Love

Sidst i august bringer vi et længere video-interview med Ole Michelsen på www.kino.dk.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Seraphineuser/293036

Ole Michelsen er altid interessant at høre på. Han VED hvad han taler om og kan underbygger sine holdninger. Skønt at se ham igen og få en kvalitets-anmeldelse...

IWannaBeSedateduser/184940

Jeg synes ikke jeg kan finde dette interview nogen steder på kino.dk - er det muligt I er kommet til at love mere end I kunne holde?

IWannaBeSedateduser/184940

Nu ser jeg at I har ændret "næste uge" til "sidst i august" - det er da meget rart, det vil jeg se frem til.

IWannaBeSedateduser/184940

Ja, så kom og gik august-måned. Jeg kan ikke finde det interview, og jeg vil så nødigt lyde sarkastisk, men jeg tror ikke det er mig der er dårlig til at søge.

Jesper

Det er dejligt at gense Ole Michelsen i sin anmelder rolle. Ligesom flere andre i dette forum var jeg også ofte ganske uenig med Ole, da han i min mening var lidt for snobbet og så ned på de lidt mere almindelige og især actionfilm, som måske ikke altid er vildt dybsindige men alligevel en god oplevelse i biografen hvis det er det man er i humør til.

Vil helt sikkert ikke have noget imod at han genoptog rollen som filmanmelder på skærmen :)

Antaeus

Han er en legende.
Hans filmanmeldelser var noget jeg altid skulle se. Det var ikke tit jeg var enig, men han havde karisma og var interessant at høre på. Og så er det også engang imellem sundt at få holdninger, som er meget forskellige fra ens egen. Og jeg kunne jo så selv vælge om jeg ville lytte efter og se de film han anbefalede ;)

Det er ikke helt godt nok at vi bare får fortalt antallet af Bogart hatte, de skal vises.

turi nynneuser/885719

Men filmen (To Rome with love) som jeg så i går, var hylende morsom, jeg lo fra start til slut. Min favorit af Woody Allens Europa film.

Anonymuser/0

...Men deler sjældent hans entusiasme for Woody Allen`s film og mange tørre, franske kunstfilm !!

Tcauser/922016

Super fedt at se gamets ubestridte champ tilbage - super fedt indslag! Endelig mere af den slags please!!!:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.