Cookie- og Privatlivspolitik

Zoomerne

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
04.06.2009
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zoomerne
|
'Zoomerne' handler om de to venner, Tim og Alexander.

Tim vil gerne have en kæreste og Alexander vil gerne have gode karakterer. En dag lægger de den perfekte plan. De skal bare bruge: En elkedel, en hjemmelavet robot, en tegning over skolen og 100 overvågningskameraer.

'Zoomerne' er en historie om venskab og hemmeligheder - og om hvad man gør, når man pludselig opdager noget, som man slet ikke skulle have opdaget.

Familiefilmen er instrueret af Christian E. Christiansen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (281 votes)
4.4
3.4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... bare en barnlig bagatel, men kompetent fortalt med vægt på kontant spænding..." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Familiefilmen 'Zoomerne' er fyldt med både underholdning og mening. Det er 'Karlas kabale' for raske drenge og filmen ligner en seriøs kandidat til kåringen af årets bedste danske familiefilm". (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... har sine øjeblikke, men der er for langt mellem til, at det kan blive til mere end en halvhjertet anbefaling herfra." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "For den primære målgruppe, de såkaldte tweens, indfrier det lidt rodede lilleput-Olsen Banden-univers formentlig ikke den spænding, fantasien om et overvågningssystem pirrer." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... Det er både mere vedkommende og mere ambitiøst end alle de danske familiefilm, der er havnet i en infernalsk inflation af romertal med hvinende søde børn og hylende morsomme voksne i 'Far til fire' og 'Min søsters børn'". (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Den er opfindsom, rimelig sjov. Så kan man godt accepterer, at handlingen er set rigtigt mange gange før, og den ligesom går den vej, som den skal, og er temmelig forudsigelig. Men den er underholdende, og man keder sig ikke et sekund. Den fortjener 3 stjerner herfra.

Tevfik

Rigtig god film som, man kan se med de unge filmgænger i biffen :D også gør det heller ikke noget at man kan le med også selv om, man er voksen :D

Pia

En super god film for voksen og børn.

Ann-Britt Drachmannuser/63882

En rigtig sjov film iflg. min datter på 11.

flotteuser/241164

super god film har nok snart set den 15 gange :D men det er mest pga. ham alexander/sophus<3 han er bare for hot :* elsker dig sophus<3

Jeanette

Familie film, som ungerne elskede og den kan anbefales til børn der er mere end 8 år... Jeg havde min datter på 5 med derind og min datter på 9 med derind og den mindste var ikke underholdt hele filmen igennem.
Min fejl - men derudover en helt iorden film for børn/unge.

Bailey

Kanon fed film... Kan helt klart anbefales vidre til andre...

Jeanetteuser/886112

Super god underholdning for både børn og voksne

Anneli

Filmen var super...det var max god underholdning! Jeg giver filmen et stort 5 tal...!!

Helyauser/291159

RIGTIG god film! <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.