Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Zoolander (2001)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zoolander
|

I 'Zoolander' spiller Ben Stiller, der også har instrueret, en model, der ved enden af sin karriere bliver hjernevasket til at myrde Malaysias Vice Minister.

Komedien byder desuden på roller til Owen Wilson og Will Ferrell.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
FilmFyr

Zoolander ved hvad den er, og det bruger den som sin styrke.
Det er til tider så fladpandet dumt og bizzart det der sker, men fordi at filmen smørrer så tykt på og formår at finde den helt rigtige balance mellem at være decideret plat og sjov, så vandt den mig over.

Det er ikke stor filmkunst, men mindre kan også gøre det.

S. Rico

Noget så ikke-morsomt som børnearbejde er udgangspunktet for komikken i denne falden-på-halen komedie. Hvis man kunne lide Adam Sandlers lignende, og nyere, komedie (You don´t mess with the) Zohan, så vil man sandsynligvis også synes, at Zoolander er ret morsom.

Hvor Adam Sandlers Zohan er silky-smooth hårfrisør, så er Ben Stillers Zoolander en supermodel, der synger på sidste vers. Han er samtidig ikke den skarpeste kniv i skuffen. Dette udnyttes af Will Ferrell, der spiller den ultra exentriske og rige chef for et korrupt designerfirma, der vil sikre, at børnearbejde IKKE bliver afskaffet i Malaysia. Det kommer der nogle ok gode sketches ud af. David Duchovny har også en ganske sjov birolle.

Simon

Elsker især at Hansel og Derek bliver venner. Det kan jeg godt lide.

Masser af flot skuespil, flotte kostumer, sjove replikker og en sjov slutningen. Glæder mig til toeren.

Wayne

Ben Stiller giver den max gas, som overstadig model med en selvtillid som grænser til det ulidelige. Masser af sjove biroller.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.