Cookie- og Privatlivspolitik

Zoolander (2001)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zoolander
|

I 'Zoolander' spiller Ben Stiller, der også har instrueret, en model, der ved enden af sin karriere bliver hjernevasket til at myrde Malaysias Vice Minister.

Komedien byder desuden på roller til Owen Wilson og Will Ferrell.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Steffen

Hvor nogle film mister glansen efter nogle år, bliver andre til tidsløse klassikere. Og komedien ZOOLANDER hører helt sikkert til sidstnævnte. Selvom filmen i dag er 19 år gammel, så er den stadigvæk hylende morsom, og langt størstedelen af filmens jokes fungerer stadig fint.

Filmen har et hav af kendte ansigter med - lige fra DAVID BOWIE til DONALD TRUMP. I hovedrollen har vi BEN STILLER, der spiller den “lettere” uintelligente, mandlige model Derek Zoolander, som bliver hjernevasket til at slå den malaysiske premierminister ihjel. Et fantastisk dumt plot.

Du skal ikke se ZOOLANDER, hvis du leder efter dramatik og dybtfølt skuespil. Det handler bare om at have det sjovt, mens der samtidig bliver gjort tykt grin med modebranchen anno 2001. ZOOLANDER kan helt sikkert anbefales - særligt hvis du ikke har set den før. Og så glem, at der også kom en fortsættelse til filmen for et par år siden.

FilmFyr

Zoolander ved hvad den er, og det bruger den som sin styrke.
Det er til tider så fladpandet dumt og bizzart det der sker, men fordi at filmen smørrer så tykt på og formår at finde den helt rigtige balance mellem at være decideret plat og sjov, så vandt den mig over.

Det er ikke stor filmkunst, men mindre kan også gøre det.

S. Rico

Noget så ikke-morsomt som børnearbejde er udgangspunktet for komikken i denne falden-på-halen komedie. Hvis man kunne lide Adam Sandlers lignende, og nyere, komedie (You don´t mess with the) Zohan, så vil man sandsynligvis også synes, at Zoolander er ret morsom.

Hvor Adam Sandlers Zohan er silky-smooth hårfrisør, så er Ben Stillers Zoolander en supermodel, der synger på sidste vers. Han er samtidig ikke den skarpeste kniv i skuffen. Dette udnyttes af Will Ferrell, der spiller den ultra exentriske og rige chef for et korrupt designerfirma, der vil sikre, at børnearbejde IKKE bliver afskaffet i Malaysia. Det kommer der nogle ok gode sketches ud af. David Duchovny har også en ganske sjov birolle.

Wayne

Ben Stiller giver den max gas, som overstadig model med en selvtillid som grænser til det ulidelige. Masser af sjove biroller.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.