Cookie- og Privatlivspolitik

Zookeeper

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
08.09.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zookeeper
|

I 'Zookeeper' beslutter dyrene i en zoologisk have sig for at hjælpe en dyrepasser med at score sin drømmekvinde.

Griffin Keyes vil fri til sit livs kærlighed, Stephanie (Leslie Bibb), men hun afslår hans frieri, fordi hun ikke mener at hans job er ambitiøst nok.

Griffin håber på en dag at kunne vinde hende tilbage, og måske kommer det til at ske, da dyrene i parken pludselig viser sig at være både talende og hjælpsomme væsener.

Hovedrollen i spilles af Kevin James, der primært er kendt fra den umådeligt populære tv-serie ’Kongen af Queens’, men han får flere og flere filmroller deriblandt ’Drengerøve’ (2010). af nogle af Hollywoods sværvægtere som Sylvester Stallone, Adam Sandler og Jon Favreau.

Dyrenes stemmer i 'Zookeeper' leveres af blandt andre Nick Nolte, Adam Sandler, Sylvester Stallone, Cher, Judd Apatow, Jon Favreau og Maya Rudolph.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (86 votes)
4.5
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Handlingen er ligesom replikkerne forudsigelige. Men Kevin James kaster sig ud i diverse falde-på-halen optrin med en uhæmmet energi, der får en til at glemme en del af idiotien." (Henning Høeg)

 • Berlingske

  "Jeg forsøgte at give mig hen til dyrene og deres hysteriske stemmer og forsøgte at lede efter grin med »glad«-luppen men helt forgæves." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "Talende dyr har altid været noget nær en komisk katastrofe i live actionfilm, og det er det også i 'Zookeeper'." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... selvfølgelig kunne det være blevet 104 minutters letbenet morskab. Hvis man havde røget ristet løvelort eller noget stærkere. Har man ikke det, må man nøjes med at trække lidt på smilebåndet under rulleteksterne, mens dyrene synger fællessang." (Erik Jensen)

 • Weekendavisen

  "Det er sødt på en langsom, næsten provokerende harmløs facon. Skønt filmens ambitionsniveau er beskæmmende lavt, bliver den dog aldrig plat eller grusom." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men ender mellem to stole, og det er et problem. Den vil dels være henvendt til børn, med talende dyr - og dels være en romantisk komedie. Flere sjove indslag trækker dog lidt op.

Nicolaiuser/319840

jeg håber den er sjov

Raf

Har set den sammen med familien, og det er en perfekt familie film, gerne med børn fra ca. 5-6 alderen og op.

Ulrik

Det er ikke nogen Venedig festival film vinder, men en OK komedie.

Ronaldouser/688977

Ja hvor skal man starte.. Efter min mening bliver alle de film Adam Sandler er begyndt at komme frem med, bare dårligere og dårligere.. Denne film er stille og rolig, men kunne sagtens få armene ned bagefter.. Ikke noget vildt.. Men lav nu noget ordenligt igen lissom i gode gamle dage.. :)

Laurits

Denne film starter ud med at kunne blive en sød familiefil a la Nat på museet, men efterhånden som filmen skrider frem, kommer den til at handle mere og mere om zookeeper som vil forlade haven for den super lækre pige han tror han er forelsket i.

Den kunne være en rigtig god familiefilm, men er det så også det?

Filmen kan bestemt godt ses olg er helt sikkert anbefalelsesværdig.

esbenuser/234470

Det er da noget af det ringeste jeg har set i år! Ufatteligt at den slags bras kan blive vist i biffen!

Sarahuser/940215

Den lyder virkelig god, og ser også meget god ud!! :D
Glæder mig til at se den!!
Hmm det med han sidder med en abe i restauranten bliver godt nok sjovt! :P haha!!!

Thit

Den er sjov nok, men bliver lidt lang..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.