Cookie- og Privatlivspolitik

Zombieland

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.10.2009
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zombieland
|
’Zombieland’ er en gyserkomedie, der foregår et zombiebefolket post-apokalyptisk kaos, hvor to meget forskellige mænd - på hver deres måde - gør det, der er nødvendigt for at overleve.

Den forskræmte Columbus er en følelsesmæssigt ustabil nørd, og frygt viser sig at være et udmærket middel til at holde sig i live, når man er ved at blive ædt af en zombie.

Tallahassee er en multifacetteret dræbermaskine, hvis eneste tilbageværende og overordnede mål er at sætte tænderne i verdens sidste Twinkie.

De to ulige rejsekammerater slår sig sammen med de to troløse søstre Wichita og Little Rock, der har udviklet deres helt egen metode til at overleve zombiemareridtet.

Jesse Eisenberg (’Roger Dodger’, ’The Squid and the Whale’) og Woody Harrelson (‘Natural Born Killers’) spiller Columbus og Tallahassee i ’Zombieland’.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2208 votes)
4.9
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... skønt filmen ikke har nok gode idéer til ikke at føles lidt tynd i længden ... er den på sin morbide og makabre facon ganske godmodig og gemytlig underholdning." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Halvanden times fuldstændig uforpligtende underholdning. Som faktisk er underholdende. Det er bestemt ikke hverdagskost." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... [er stadig] ved at falde ned af stolen af grin. Og det er altså sjældent." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "I en tid, hvor verdens undergang fremmanes i hver anden film, er det befriende, at det i denne film i det mindste sker med cool humor og en absolut uhøjtidelig gravalvor." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

Ja tak til denne film! OG så er Bill Murray med! What's not to like!

Emil

mellem komedie og zombie film, super sjov zombiefilm. Alle i filmen spiller rigtig godt. Kan klart anbefales vis man vil have et godt grin!

Nicolaj

Zombieland er en fantastisk film, som formår at skabe bro imellem zombie genre og comedy genre. Et match som ikke altid bliver en succes, og i senere tid har film som f.eks. ”Warm bodies” forsøgt, dog uden at skabe et særlig god resultat. Zombieland formår dog, at skabe bro imellem disse, og skaber en film som både har komedien og horror og den frygt, som du kender fra en normal zombie film. Filmen får her fem stjerner, go er endvidere en film man kan se 2 gange!

Nikolaj

"Zombieland" gør grin med tidligere zombiefilm, og generelt hele gysergenren. Der behandles især alle de clicher som ses i genren på en satirisk måde, og det gør filmen rigtig sjov! Selvom det er en komedie, så formår man stadig at få skabt de lidt uhyggelige zombie-scener når der er brug for det! Til filmen har man samlet et fremragende skuespillerteam, og især Jesse Eisenbergs og Woody Harrelsons roller klinger virkelig godt!

"Zombieland" bliver fortalt på en fremragende måde, og når rulleteksterne starter, kan man ikke lade være med at have et lille ønske om at prøve at leve i en zombie-apokalyptisk verden!

S. Rico

En meget sjælden god kombi af zombiefilm og komedie. Der er ikke tale om en slapstick zombiefilm eller spoof. I modsætning til andre horror-komedier som eksempelvis Eight Legged Freaks og Evolution, som primært er sjov og ballade - så er Zombieland en karakterdreven zombiefilm.

Woody Harrelson er "over-the-top" som uovervindelig zombiedræber med glimt i øjet. En Natural Born Killer... Emma Stone viser endnu engang sit store talent og spiller meget nærværende en både rå, men også skrøbelig, femme-fatale-agtig bitch. Abigail Breslin er super charmerende som den ligeledes rå lillesøster. Og Jesse Eisenberg er helt perfekt som den nørdede antihelt.

Der er ikke de helt vilde overraskelser i filmen, men det er solid underholdning med en herlig bunke personligheder, fede zombie-kills og en tilpas mængde humor.

CINEMANDRUP

Rules for surviving Zombieland; Playing fuc…. metallica in the intro of the movie. Så enkelt starter den og hvilken mere episk måde at starte en film på kan jeg ikke komme i tanke om. Jeg var blown away ved lyden af Metallica's 'For Whom The Bell Tolls' i begyndelsen og vidste præcist hvad det var for en film der var i vente; splat, humor, action og det fungerer som en retningspil igennem hele filmen og allerede her er det morsomt.

Jesse Eissenberg - fyren der med en bibel af regler lever i Zombieland udelukkende fordi han holder sig til reglerne. Udover dette kæmper han med maveproblemer samt angst for klovne. Han teamer op med Woody Harrelson i et forsøg på at finde et sted for overlevne samt den vigtigste ingrediens for Woody; En Twinky bar. Et fantastisk setup med to modsatrettede personer i en dynamisk duo, der giver dig lårklaskende grin gang på gang. Woody er en personlig favorit i min verden og han imponerer med sin rolle som pistolsvingnede gunman, der ser en fryd i et nedlægge zombier på kreative måder.

Filmen er dyster, men glemmer aldrig at tage tage pis på sig selv og gøre en mørk og zombiefyldt verden aldeles morsom. Du vil føle dig underholdt med masser af zombie smadder hele filmen igennem og effekterne er rigtig godt skruet sammen.

Du vil på ingen måde føle dig snydt hvis du ser denne film. Du vil få de grin du har ventet på i følgeskab med en fed cameo af Bill Murray. Anbefaler denne film på det højeste, idet gensynsglæden er stor for hver gang du ser den.

Rule 727 for surviving Zombieland: Watch This Movie

Maria

Fed og anderledes zombiefilm! Og så er Jessie Eisenberg endnu en gang super god!

Elsker Bill Murrays korte, men sjove, rolle i filmen. ;)

Marilyn

HA det her er en af mine absolut ynglings film. Zombier, humor og og så de fantastiske skuespillere. Hvis du ikke har set den så, gør det og hvis du har forventet en form for gysser. Så er det måske ikke den her du skal se.

Andreas

Hylende morsom gyserkomedie om de 4 menneskers overlevelse i "Zombieland"! Massere af gode pickup lines og råd til hvordan man overlever "Zombieland"! ;-)
Både Jesse Eisenberg og Woody Harrelson leverer godt skuespil i rollerne, som Columbus og Tallahassee!
En film der kan anbefales, og en film som bare kan genses over and over!

Mads

Super sjov zombiefilm. Denne film kommer jeg til at se mange igen i mit liv, og den kan helt klart anbefales!

Så få samlet vennerne, og køb nogle popcorn og se Zombieland!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.