Cookie- og Privatlivspolitik

You've Got Mail (1998)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
You've Got Mail
|

'You've Got Mail' er en kærlighedshistorie om romantik over Internettet og om ikke at kende den rigtige identitet på den man elsker.

Filmen er instrueret af den samme og byder på gensyn med Tom Hanks og Meg Ryan fra Sleepless in Seattle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

You've Got mail får 4 stjerner af Anmelderen ****

Denne genforening af stjernerne fra Sleepless In Seattle, Tom Hanks og Meg Ryan er ikke mindre end en moderne fortælling om romantik over internettet, hvor 2 personer møder hinanden online. Igen kan jeg konstatere at Tom Hanks og Meg Ryan er i god form, og gør det rigtig godt i denne charmerende og varme komedie. Filmen er velspillet, godt skruet sammen og meget nem at se og leve sig ind i.

Forretningsmanden Joe Fox (Tom Hanks) opfører et kæmpe stort indkøbscenter, som stjæler indtægten fra mindre forretninger. Privat kommer han sammen med Patricia, og på internettet chatter Joe med Katleen Kelly (Meg Ryan). Langsomt udvikler de små daglige beskeder sig til varme følelser, og en forelskelse. Men Joe og Katleen har aldrig mødt hinanden før, og spørgsmålet er hvad de vil synes om hinanden hvis de skulle mødes en dag? Og kender de overhovedet hinanden i forvejen?

Der er romantik og spænding i luften, når Tom Hanks og Meg Ryan atter mødes i endnu en romantisk komedie, som både er godt skuespil, en hjertevarm historie og en god film. Det er ikke en tårepresser, det er heller ikke et mesterværk, det er bare en rigtig god film, som er skruet rigtig godt sammen. Historien fungerer, kombinationen af skuespillere fungerer, og man sidder faktisk og håber at de får hinanden til sidst. Det var en god oplevelse at se denne film, og jeg var rigtig godt underholdt.

Frank

Dårlig film

S. Rico

De var fine nok sammen i Søvnløs i Seattle (Hanks og Ryan). Men You’ve got mail virker alt for påtaget og fungerer ikke.

Wayne

en anden, der var meget bedre. Forudsigelig kærlighedshistorie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.