Cookie- og Privatlivspolitik

Yogi Bear

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
10.02.2011
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Yogi Bear
|

I 'Yogi Bear' bor bjørnene Yogi og Boo Boo i Jellystone-parken, hvor de morer sig med at stjæle frokostkurve fra parkens besøgende gæster.

Skovbetjenten Smith gør, hvad han kan for at forhindre balladen, men indtil videre uden held. 

Byens borgmester beslutter sig for at lukke parken ned, så Yogi og Boo Boo må slå sig sammen med Smith og dokumentaristen Rachel for at redde Jellystone.

Filmen er baseret på den populære tegnefilmsserie skabt af Hanna-Babera i 1961, og karakteren Yogi var stjerne i forskellige serier på tv helt frem til 1992.

'Yogi Bear' kommer udelukkende med dansk tale og er en blanding af animation og realfilm i stil med ’Alvin og de frække jordegern’ (2007) og ’Garfield’ (2004).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (110 votes)
4.8
1.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Alene synkroniseringen får næsten én til at længes efter 'dansktalende' Disney-programmer som 'Hannah Montana'." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  "Hvis man har det mindste tilovers for sine børn, så skåner man dem for dette drævende kedsommelige spild af tid." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Der er mildt sagt intet godt at komme efter i ”Yogi Bear”. Handlingen er forudsigeligt ligegyldig, billedsiden mimer dårlige tv-produktioner fra 1980'erne, og det samme gør den hjælpeløse synkronisering." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Monotont højrøstet dialog italesætter deres forudsigelige bjørnetjenester for en eller anden tungnem dyreart... børn?" (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Den oprindelige tegneserie med bjørnene er fyldt med humor og vanvittige påfund. Desværre når filmen slet ikke de højder - men fin underholdning for de små.

The Other Account

Der er nok heller ikke nogen, der kræver genialiteter hver eneste gang der bliver udtænkt en filmatisering af de kendte børne-/familieprodukter i Hollywoods computerlaboratorier. Men vi er i hvert fald et par stykker, der insisterer på at folk i det mindste bruger den kreative halvdel af deres hjerne når de giver sig til at sammensmede en film, der vil trække hele familien i biografen. Og her fejler børnefilmen 'Yogi Bear' gevaldigt under alle punkter. Flad hygge der dræber stemningen, en forudsigelig handling, grimme kanter, en synkronisering af modern underholdning der bare ikke fungere, og en film der udspiller sig på den mest uoriginale historie til dato, er bare en lille del af alt det ujævne filmen indeholder, og det vi støder på undervejs. Jeg havde virkeligt store forventninger, da jeg rigtigt godt kan lide tegneserien. Første gang jeg hørte nyheden om en filmatisering, syntes jeg at det virkede som en god ide at lave en film om de to herlige bjørne, især ved at døbe dem i en film der kombinere animation med real film (der også er en af mine yndlings genre). Men efter biografturen, kom jeg ud af salen med en rasende fornemmelse om at jeg er blevet snydt. Filmen er ujævn til det sidste, både under forventninger og den familiestemning man gerne skulle side med undervejs.
På den lyse side har filmen flere rendyrkede og virkningsfulde morsomme øjeblikke, end hvad de korte tegnefilm havde at byde på, selvom selve filmen under alle andre punkter, slet ikke kan nå op på tegneseriens originalitet og høje plads på karakterskalaen. 'Yogi Bear' er desværre ikke andet end et lunkent forårsferie-tilbud for ukritiske børn og barnlige sjæle. Én stjerne herfra!

Nicolaiuser/319840

den er rigtig sjov og god

Steeni

Den ældste på 6 vil se den igen.

KÎd-LûzÊ

Den film er for folk der ELSKER at grine der er sjov for hovede til hale selvom den nogle gange mister grebet... Men fed film den kan kun anbefales :D

Vonbjørtuser/673791

God og sjov film for hele familien :)

Steeni

Selv familiens yngste på 4 kunne lide filmen.
Ældste søn på 6 vil gerne se filmen igen!

Michaeluser/605084

Har i dag været inde med mine drenge på 3 og 5½ og set Yogi Bear.
De syntes det var en god og sjov film og de hyggede sig.
Som voksen kan jeg undre mig over den enorm dårlige oversættelse der er fundet sted. Med målgruppen i tankerne, så kunne mange af dialogerne med bare et minimum af afvigelser fra det oprindelige manuskript, været gjort meget mere børnevenlig!.

Ulrik

Ligner ikke årets film, men et kig værd.

Camila

Altså traileren ser jo sjov ud, og får folk til at grine.
Men synes den minder utroligt meget om andre film, om bjørne der skal lære at være ude i naturen. Så de kører jo lidt i det samme.
Men hvis man har små børn, som elsker bjørne. Kan da nok godt være en god film til dem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.