Cookie- og Privatlivspolitik

Yes Man

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2008
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Yes Man
|

'Yes Man' er en ny komedie med Jim Carrey, hvor et lille ord vender op og ned på hele hans tilværelse.

Carrey spiller den frustrerede bankrådgiver Carl Allen, der lige er blevet både skilt og forbigået med forfremmelse på arbejdet. Så hvem siger, at livet er herligt? I hvert fald ikke Carl, der sidder hjemme hver aften og flyder ud foran tossekassen, til trods for at hans venner forsøger at få ham med ud.

Det lykkes dog til sidst vennen Peter at få ham slæbt med til et selvhjælpskursus, og der møder han den karismatiske leder Terrence Bundley (Terence Stamp), der giver Carl en god opsang. Princippet med kurset er, at man skal sige JA! til alt. Ja til muligheder; til oplevelser; til livet…

I starten er Carl meget skeptisk, men da en række begivenheder den første dag fører til mødet med den skønne Allison (Zooey Deschanel), er han ombord.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3561 votes)
4.4
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... siger man ja til Carreys fysiske, manierede og lettere infantile form for komik, er der guld-scener, man godt kan få grine-flip over." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... sig ja til 'Yes Man', hvis du vil have dig en stribe uforpligtende grin." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... både sød, sjov, underholdende og livsbekræftende." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... en flink lille komedie, der ikke har tænkt sig at provokere nogen." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "... Jim Carrey og de mange fine medspillere holder komedien, tempoet og timingen flyvende i en velafbalanceret og oftest virkelig sjov komedie." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Et ord kan i sandhed ændre alting, hvis man siger det hyppigt nok. Jim Carrey spiller den ensomme og frustrerede bankrådgiver, han føler sig forbigået og mener ikke, at han har fået sig et værdigt liv at leve. Hvad han ikke ved er, at hele hans tilværelse vil blive ændret i den nærmeste fremtid - takket være et ord!

”Yes Man” er en hyle morsom komedie fyldt med ægte ”Jim Carrey humor”. Filmen giver os derfor massere af grin med undervejs, samt en meget sjov og tankevækkende historie. Jim Carreys mimik og væremåde kommer virkelig til udtryk her – med SUCCES. Jeg fandt i hvert fald, alle de små dilemmaer ”Carl Allen” roder sig ud i, meget underholdene!

Hvis du en aften får lyst til et stort og bredt smil på læberne, og Jim Carrey som vi kender og elsker ham, så find denne komedie frem, sæt den på, nyd den og husk nu at sige ja!

jenny

SÅ sjov.. Elsker Jim Carrey.. :D

Thor

Mega sjov film!

Dude

Endnu en gang en sjov film med Jim Carrey.

Wayne

Bruce den almægtige, og sjov med Dick og Jane - så vil du også elske denne. Typisk, lidt mere moden, Jim Carrey.

Natashauser/650549

Meget, meget underholdende!

Jeppe Emiel ;)

Han har taget mit hjerte, lyder mærkeligt men jeg kan bare ikke, hade nogen af hans film, ligemeget for dårlige stjerner den får.
love it!

Anonymuser/0

Da jeg så at Jim Carrey havde hovedrollen skulle jeg bare se den. Den er mega grinern, se den hvis i er vild med Jim Carrey XD

Lars

Når man ser navnet Jim Carey på cast listen så BURDE man være klar over hvilken type film man var på vej ind for at se. Jeg er klar over at der er afvigere så som "Numbers", men generelt er han på rollelisten når der er lidt "fald-på-halen" humor involveret og noget hvor hans fantastiske mimik kan gøre en forskel.
Denne film er ingen forskel.

Underholdende, i hvertfald for mig.
Sjov, selvom historien er banal og virkelighedsfjern.
Scenen hvor han løber rundt peppet op på Red Bull giver mig stadig smil på læberne, i stil med scenen hvor han har munden fuld af asparges i Ace Ventura m.m.

Det er vel det, det drejer sig om med denne type film.

Se den på DVD når du har brug for en griner.

P.S
Det er til tider irriterende at læse anmeldelser fra folk der i virkeligheden ikke har noget formål med at skrive deres anmeldelse.
Hvis du syntes en film er noget møg - Så skriv hvorfor - Drop venligst et-linje anmeldelserne og prøv lige at husk hvad det er for en type film du anmelder.

SkulpE

Den er jo meget typisk Jim Carrey. Synes ikke, den var noget specielt og den gjorde min ven heller ikke. Men det var da ok underholdning og det var en hyggelig tur... ville dog aldrig kunne finde på at købe den selv. Meget middel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.