Cookie- og Privatlivspolitik

Yeh Jawaani Hai Deewani

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Yeh Jawaani Hai Deewani
|

Skør, skrøbelig og gakket – ungdom & kærlighed

Yeh Jawaani Hai Deewani er en kærlighedskomedie om unge i 20'erne, alderen hvor alt kan ske. En film om søvnløse nætter, drømme, håb, skuffelser, muligheder, frygt, den første dag på det første job, venskab og ikke mindst kærlighed.

Firedobbelte Film Fare-vinder Ranbir Kapoor (Barfi, Rockstar, Wake Up Sid, Saawariya) spiller med al sin charme en ung mand med en ukuelig eventyrlyst. Han vil have sin frihed og ønsker ikke at være ansvarlig overfor andre end sig selv. Film Fare-vinder Deepika Padukone (Om Shanti Om) ses som en indlukket kvinde, der kæmper med de begrænsninger, hun synes, andre sætter for livet. I løbet af filmen udvikler hun sig til stor selvstændighed.

Flimen følger to andre unge. En højrøstet pige spillet af Film Fare-vinder Kalki Koechlin (Dev D.), som giver rollen stjerneglans som hende den unge, der har brug for at være ‘en af drengene’, højrøstet og kæk. Aditya Roy Kapur (Guzaarish) indtager rollen som en sorgløs knægt, der lever i nuet og hænger fast i sit eget teenage-univers.

Yeh Jawaani Hai Deewani følger de fire skøre unges venskab og udvikling i 20'erne, alderen hvor man ikke har nogen mulighed for at vide, hvad livet har liggende forude. Historien bliver ikke lettere af, at den hårdtarbejdende og seriøse unge kvinde forelsker sig i den fjollede, frihedssøgende og temmelig ansvarsløse unge mand.

Filmen fejrer kærligheden, tosserierne, festerne, vildskaben, naturen, bjergene, farverne og forskellighederne. Den er lige til at knuselske med masser af humor og en aftenfuld af energi.

OBS: Vises med engelske undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
2.7
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.