Cookie- og Privatlivspolitik

Yao

Tilladt for alle
Filmen har en varm og komisk grundstemning. Der er enkelte scener med let dramatisk indhold. I en scene ses en tyv flygte fra et marked, og fra stor afstand bliver han indfanget og slået. I en anden scene får en dreng en lussing, men bliver straks efter omfavnet. Filmen skildrer et spirende varmt venskab mellem de to hovedkarakterer, er roligt fortalt og har mange humoristiske scener. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
18.07.2019
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Yao
|

Komedie-dramaet 'Yao' handler om en ung dreng, som elsker eventyr og stikker af fra sin landsby i Senegal for at tage til Dakar og møde sin store helt, Seydou Tall.

Seydou er en berømt fransk skuespiller på besøg i sit hjemland, og han bliver så overvældet af Yaos ildhu og entusiasme, at han beslutter sig for at følge ham hjem.

Men i Senegal går tingene ikke altid som planlagt og på deres forunderlige og underholdende rejse tilbage til Yaos landsby, indser Seydou, at turen også bringer ham i kontakt med sine egne rødder – på godt og ondt…

'Yao' har den franske skuespiller Omar Sy i hovedrollen, og ham har vi tidligere set i bl.a. det rørende publikumshit De urørlige og eventyrfilmen Jurassic World.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "[...] en lille film med et stort hjerte og et globalt tema om at høre til og finde hjem." (Morten Vejlgaard Just)

 • Information

  "På sin vis er Yao også guide for et publikum, som måske heller ikke kender senegalesisk kultur, og det er både en smuk og betagende oplevelse med masser af flotte naturbilleder og sjove møder med mennesker af enhver slags." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "”Yao” charmerer og leverer varen til det publikum, der ikke partout har brug for at blive mindet om alle problemerne på det afrikanske kontinent..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Filmen er behageligt fri for enhver form for bedreviden i skildringen af forholdet mellem de to verdener og deres to vidt forskellige og alligevel ret ens repræsentanter. Spillet mellem Omar Sy og Lionel Basse swinger nok så nydeligt, og flere biroller [...] formår at gøre indtryk undervejs på den støvede rejse." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Ikke en ond – eller bare kompleks - karakter er i syne, og livsglæden blomster i dyb fattigdom. [...] Alligevel får filmen sagt nogle sandheder, mens den stryger sit familiepublikum med håret." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.