Cookie- og Privatlivspolitik

X-Men Origins: Wolverine

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.04.2009
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
X-Men Origins: Wolverine
|

Med 'X-Men Origins: Wolverine' vender Hugh Jackman tilbage til det store lærred i den rolle, der gjorde ham til superstjerne.

Handlingen finder sted før X-Men-filmene, og filmen fortæller historien om Wolverines på samme tid voldelige og romantiske fortid, om hans komplekse forhold til Victor Creed (Liev Schreiber) og om det omfattende Weapon X-program.

Undervejs møder Wolverine både nye og gamle mutanter, og man kan glæde sig til overraskende gensyn med flere af de legendariske X-men-karakterer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3222 votes)
4.5
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en skingrende kulørt samt heftigt underholdende film med kun minimal humor, men til gengæld vild vold plus et par gedigne overraskelser undervejs." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... magen til underholdning skal man lede længe efter." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... nærmest ubehjælpelig kluntet og banal..." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Det er en sjældenhed at se action og eventyr udfoldet med så stor nidkærhed for detaljen, overskud og i øvrigt flot filmede billeder af den skønne newzealandske natur..." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Action er alt for kort

Simon

Det er svært at sige hvem der fedeste X-Men karakter. Sindssygt svært. Men blandt favoritterne er Wolverine, selvfølgelig! Det er derfor helt vildt fedt at han har sin "egen" film som viser mere af ham, personlighed og sådan. Filmen er underholdende, flot og gennemtænkt. Men der er ting der ikke er helt top. Ikke fordi jeg ikke kan lide action, det er bare lidt for meget af det gode nogle gange.

Synes Deadpool er federe i denne film i end i hans egen. Han er cool. Men Gambit er sejeste. Synes han er fed, og jeg glæder mig til at han får sin egen film.

5/6.

GiwizZeni

Det kan du ikke mene. 5 stjerner til en af de værste Marvelfilm nogensinde...
Jeg er stor Marvel og Wolverine fan og ser derfor tilbage på denne film som et af de værste fejltrin Fox har begået. Vi taler Daredevil og Ghostrider slemt. "Brothers in Arms" åbningssekvensen og Gambit kampscenen er det eneste jeg ser tilbage på som ramt plet.
Og jeg har altså set den mere end en gang, hvor smertefuldt det end var...
Sorry Pal! Der er vi bare ikke enige.

Simon

Min mening er min mening. Underholdningen var ganske enkelt helt fantastisk, og historien var helt okay. Cliché fyldt, ja. Men hvilken film er ikke det, især når vi snakker superhelte/Marvel/sci-fi film? Lidt for meget tju-bang også, især til sidst. Men Deadpool var da mega fed! ”Jeg er fanget i en elevator med fem mænd på proteinkur.”

Har indtil videre kun set de fire første, og af alle dem er denne den "mindst gode", men stadig rigtig god.

GiwizZeni

Klichéfyldt action tju-bang. Helt enig! What's not to like?
Men i mine øjne er dette et eksempel på hvordan man, uden respekt eller viden om figurerne, tager en tegneserie og voldtager den. Wolverine er altid god, men han får ikke meget at lave i denne film pga. alle de nye figurer der skal proppes ind. Vi får bare en lidt udvidet version af hans tilblivelse i forhold til de to første X-men film. Ikke ret meget nyt der.
Ryan Reynolds er god som Wade Wilson i indledningen, men som Deadpool... OMG!!!!!!!!!!! En skændsel han siden da har kæmpet for at slippe af med. Når man ser den nye Deadpoolfilm - som er spot on i forhold til tegneserien - kan man se hvor meget Fox ændrede og ødelagde. Jeg er SÅ glad for at der blev rettet op på dette og at Reynolds fik genrejsning.
Jeg forestiller mig at man hos Marvel/Disney bruger denne X-Men Origins: Wolverine, Daredevil-filmen og sidste års Fan4stic som film i undervisningen af nye instruktører, i hvordan man IKKE skal gøre.
Efter min ydmyge mening er det kun Bryan Singer der har haft rigtig styr på X-Men universet.

Kim

Du skal ikke tage dig af kritikerne, for du har helt rigtigt lov til at have din egen mening ! En mening jeg i øvrigt i dette tilfælde deler med dig - for jeg synes også Origins: Wolverine er rigtig fed !

Normalt plejer jeg også at være lidt efter "dem", når filmene bevæger sig for langt væk fra tegneserierne, men i dette tilfælde er jeg faktisk rigtig glad for filmen. Den er underholdende og godt lavet, og Wolverine sparker røv lige som han plejer og skal. Og så møder man jo også en del andre spændende karakterer som fx den total coole Gambit, men også Blob og ikke mindst Sabretooth.

Jo, handlingen kan diskuteres... længe... men som sagt, lige netop DENNE film tager jeg bare for hvad den er, nemlig kanon god underholdning, og jeg lader være med at prøve at flette den ind i resten af X-men universet...! Det får man bare hovedpine af...! ;-)

Jeg synes bare det er fedt du kan li' filmen, Simon ! Godt for dig !

Emil

Men filmen har nogle fede øjeblikke. Især i starten hvor man ser Wolverine og hans bror kæmpe i krig. Men filmen har mange problemer, de har ødelagt den bedste x-men karakter. Deadpool, derfor for filmen ikke 4 stjerner, men nogle gange i filmen ser Wolverines klør utrolig dårlige ud. Jeg tæller ikke rigtig den her film et medlem af x men universet.

Simon

Tror ikke du forstod filmen helt.

Rasmus

... ved så stor en skændsel af en Marvel film som denne??

Nikolaj

Nu har jeg godt nok kun set de første 4 i x-men serien, men den er i ihvertfald bedre end de 3 første.

I den her film for man at se Wolverines fortid, og hold da op utrolige fede action scener, et lækkert plot, og nogle fantastiske skurke især Stryker. Var lidt træt af ham i x-men 2, men den film synes jeg heller ikke var specielt imponerende.

Virkelig nice film, den fortjener 6 store stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.