Winter's Tale

Censur 11
20. Feb 2014
118 min
Warner Bros.
Winter's Tale
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
1.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Winter's Tale' handler om mekanikeren Peter Lake, der i starten af det 20. århundrede i New York, bliver tvunget til at skifte karriere og blive tyv i en bande kaldet Short Tails. Han gør sig dog stærkt uvenner med lederen Pearly Soames, og snart er han på flugt.

Hans redning kommer overraskende i form af en mystisk, hvid hest, som bliver hans skytsengel, og som bringer tyven i kontakt med den overnaturlige verden.

Oveni dette ændrer Lakes liv sig igen drastisk, da han, i et forsøg på at røve et hus, møder pigen Beverly Penn, som han forelsker sig hovedkulds i. Og selvom hun ligger for døden, er verden fyldt med magi.

Den romantiske fantasyfilm ’Winter’s Tale’ bygger på Mark Helprins anmelderroste roman af samme navn fra 1983. Både bog og film foregår i et markant anderledes New York, end det vi kender fra virkelighedens storby.

Akiva Goldsman debuterer som instruktør med det, han kalder et passionsprojekt. Newyorkeren hentede en Oscar hjem for manuskriptet til ’A Beautiful Mind’ (2001) med Russell Crowe og Jennifer Connelly, der genforenes i ’Winter’s Tale’. Hovedrollen som Peter Lake spilles af Colin Farrell (In Bruges).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: