The Wife

Censur 7
27. Sep 2018
100 min
SF Studios
The Wife
Billede
(© SF Studios)
Billede
(© SF Studios)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.3 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

I dramaet 'The Wife' får forfatteren Joe Castleman tildelt Nobels Litteraturpris. En ære der får store konsekvenser for både ham og hans kone Joan.

I 40 år har Joan nemlig tilsidesat egne ambitioner og drømme for at være den hustru, som den charmerende og kvindeglade Joe havde brug for. Men turen til Stockholm og de mange forberedelser op til ceremonien giver nu den loyale ægtefælle alvorligt stof til eftertanke. 

Snart vælter hemmeligheder fra deres ægteskab og Joes karriere ud af skabet. Og for at gøre alt værre, er de akkompagneret af deres forsmåede søn samt en nysgerrig forfatter, der gerne vil bore i sandheden om Castleman-ægteparret.

Filmen 'The Wife' byder på en af skuespillerinden Glenn Closes mest hyldede roller gennem en 35 år lang karriere med film som Farligt begær, 'Farlige forbindelser' og Albert Nobbs på cv'et. 

Jonathan Pryce, der for nyligt havde en større rolle i 'Game of Thrones', giver modspil som den egocentriske husbond, mens filmen bygger på Meg Wolitzers bestseller-roman. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: