Widows

Censur 15
22. Nov 2018
128 min
20th Century Fox
Widows
Billede
(© 20th Century Fox)
Billede
(© 20th Century Fox)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.3 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

I thrilleren 'Widows' mister fire forskellige kvinder deres ægtefæller i en kugleregn under et mislykket kup.

Tilbage står de fire enker uden kriminel skyld, men med skylden hængende over hovedet og ingen økonomisk sikkerhed. Værst er det for Veronica, der kort efter opsøges af mandens rivaler, som truer hende til at give dem to millioner dollars inden måneden er omme. Veronica ejer ikke pengene, det eneste hun har, er sin mands håndbog for det perfekte kup.

Desperat kontakter hun derfor de andre enker med et tilbud: sammen kan de tage magten over egne liv tilbage, begå det ultimative røveri og i sidste ende blive gældfri. Mødet bliver starten på forbrydelser, ingen havde set komme.

’Widows’ er instrueret af Steve McQueen (12 Years a Slave), der her giver sit bud på en moderne Heat - en kupfilm, der hverken er glat eller glorificerende, men istedet handler om de mennesker, der begår kriminalitet med livet og sjælen som indsats. Heriblandt nogle af USA’s mest udsatte befolkningsgrupper: den afroamerikanske kvinde, den latinamerikanske kvinde og den østeuropæiske immigrant. 

Filmen er skrevet af Gillian Flynn (Kvinden der forsvandt og 'Sharp Objects') og baseret på en engelsk miniserie fra 1983. på rollelisten står fem ekstraordinære kvinder ført an af den Oscar-vindende skuespiller Viola Davis i rollen som den frygtindgydende men samtidigt rædselsslagne Veronica. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: