Cookie- og Privatlivspolitik

Wrath of the Titans

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.03.2012
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wrath of the Titans
|

'Wrath of the Titans - 3D' er fortsættelsen til filmen Clash of the Titans fra 2010 med Sam Worthington i rollen som Perseus.

Ti år efter Perseus besejrede monstret Kraken, forsøger halvguden at leve et mere stille liv som fisker og enlig far til sin tiårige søn Helius. Men imens raser kampen mellem guder og titanere om den ultimative magt.

Som menneskeheden bliver mindre og mindre hengivne til deres guder, mister guderne kontrollen over de fængslede titaner og deres leder Kronos, som er far til de tre mægtige brødre, overguden Zeus, underverdenens hersker Hades og havguden Poseidon.

Da Hades indgår en pagt med Kronos om at fange Zeus, må Perseus igen gribe til sværdet.

'Wrath of the Titans' kan også ses i 2D.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (149 votes)
3.7
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "... som sådan ganske flot lavet, men når effekterne er hængt op på en så hjernedød, humorfoladt historie, så sidder man egentlig bare og håber på, at titanerne kan få gjort en ende på det hele, så vi slipper for en treer." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det meste er totalt uoverskueligt og ligegyldigt. For skønt der arrangeres nogle få visuelt flamboyante øjeblikke, er det en trættende affære." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Det må ikke være nemt at spille over for et titanisk antal computereffekter i en film, hvor der er brugt ufattelig mange flere kræfter på effekterne end på manuskriptet." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Der måtte godt være flere øer af stilhed, men faktisk fungerer historien." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Frygtelig sjusket helte og gudeepos på rod og vrøvleskalaen. Men alligevel jævnt underholdende film i kraft af den store mængde bulder og brag der tæller højt på effekt skalaen. Gid der også havde været lidt hjerne og hjerte, så man kunne have levet sig lidt bedre ind i disse papfigurer eller bare havde troet et øjeblik på der var noget større på spil. Den kan sagtens bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang uden at fremkalde gudernes vrede. Og hvis man ikke er alt for kræsen eller er en 11 årig computerspiller, så er man garanteret himmelsk henrykt. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

karsten

En okay film, indet mesterværk, slå hjernen fra i 1½ time, nyd de flotte effekter, nogen lunde historie...

Ikke en film jeg kommer til at se igen!

Thea

Der er ingen tvivl om at både denne, og den foregående, er virkelig godt lavet og historien synes jeg personligt, er god og spændende. Foretrækker effekterne i denne, men historien i den forrige. Dog er det dejligt, at Hades får lidt mere substans end før.
Den er fantastisk lavet, og kom da også glad og smilende ud af biografen, mest fordi jeg også er vild med Clash of The Titans - det er jo et spændende emne, som berøres.
Filmen kunne godt bruge lidt mindre effekter og lidt mere indhold, ellers er jeg OK tilfreds med indsatsen.

Kimuser/264153

Jeg synes det var en vildt flot film, - og den skal da også købes på blu ray i Juli måned, langt bedre end den tamme
John Carter, her er det hele. Flot film

Tobias

'Clash of the Titans' var ikke den bedste film i anmeldernes øjne, men formået alligevel at hive en halv milliard dollars hjem. Fortsættelsen 'Wrath of the Titans' har en ny instruktør: Jonathan Liebesman, som jeg personligt troede ville give franchisen en ny og spændene gnist... men det var ikke lige det der skete.
Filmen er spækket med fantastiske effekter og action sekvenser, men de for det til at virke som om de ikke har givet historien eller plottet nogen tanker. Hvis bare en lille tanke var blevet brugt på manuskriptet, i forhold til de mange kræfter brugt på effekterne, kunne dette have været en legendarisk action adventure film, men det er den bare ikke... Det er spild af brug på store og fantastiske skuespillere som Liam Neeson eller Ralph Fiennes, de sætninger de har i filmen, er ikke længere end 3 sætninger og de har ikke nogen effekt på noget som helst.
Det man dog kan juble over er 3D effekterne hvilket er noget af det bedste jeg har set, ca to gange i filmen kom jeg til at "undvige" en sten eller to, for frygt af at få den i hovedet!

Er selv ret stor fan af 1'eren den kunne jeg godt lide, men er skuffet og ked af at 2'eren ikke har leveret, som jeg troede den ville. Håber dog på en 3'er og for guds skyld, denne gang håber jeg og ber' til en god manus forfatter og en konge instruktør!

nikita

så frem til den, men blev lidt skuffet over den.
syntes at den første var rigtig god men to bare ikke helt var så god :l

Danieluser/179512

Kunne man lide Clash of the titans, falder denne helt sikkert også i ens smag.

Der er ligesom i den første ikke meget historie, men den er utrolig godt lavet.

Johnuser/375688

Hvis man vil i biffen og bare underholdes med action og fede effekter er det en super film. Handlingen er måske ikke den bærende kraft men når man har sin 12 årige fantasi nørd af en søn med, ja så er aftenen bare reddet.

Poul Wegener

Det virker som om der er brugt mere tid på effekterne end på historien.
Historien er noget tynd, den er lidt usammenhængende, men meget action som kunne holde os vågne!
Det er ok 3D, men 3D skal være tilbehør, ikke det der bærer filmen!
..det MÅ være historien!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.