Cookie- og Privatlivspolitik

Wrath of Man

Tilladt for børn over 15 år
Filmen indeholder mange scener med voldsomme overfald, røverier, skyderier, mishandlinger og drab. Flere af scenerne er meget blodige og i nogle af scenerne dør mennesker en smertefuld død. Da flere af scenerne udpensler det voldsomme, blodige og smertefulde, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
12.05.2021
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wrath of Man
|

Actionfilmen 'Wrath of Man' handler om den forknytte og skarpskydende H, der får arbejde for et sikkerhedsfirma, som transporterer i millioner af dollars i deres topsikrede varevogne.

Det er dog et farligt job, da de mange penge frister kriminelle til at angribe pengetransporterne i Los Angeles’ gader, hvor både H og hans kollegaer varetager jobbet med livet som indsats.

Alt er dog ikke, som det umiddelbart ser ud til at være, da en af firmaet ellers sikrede vogne en dag bliver angrebet med tragiske konsekvenser til følge.

'Wrath of Man' er instrueret af Guy Ritchie, der har andre actionfilm på CV’et som Lock, Stock and Two Smoking Barrels og Snatch, videre til Sherlock Holmes og The Gentlemen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (41 votes)
3.9
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "Guy Ritchie kan som få skabe fortættede rum i et actionunivers og twiste en films plot igen og igen." (Casper Hindse)

 • Jyllands-Posten

  "Der er stadig punch i handskerne hos Guy Ritchie og Jason Statham, selv om de næppe kan kaldes moderne, eller måske netop derfor." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "Guy Ritchie er forstenet i en rutine, der følger de regler, han satte for sig selv i 1990’erne med den storsælgende debut ’Rub, stub & to rygende geværer’. Den gang var han en del af Cool Britannia, men den tid er 20 år siden, uden at Ritchie har fundet en ny tone at fløjte." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "... to timers solid eskapistisk underholdning." (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Justin

Anbefaler at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.