Cookie- og Privatlivspolitik

Wrath of Man

Tilladt for børn over 15 år
Filmen indeholder mange scener med voldsomme overfald, røverier, skyderier, mishandlinger og drab. Flere af scenerne er meget blodige og i nogle af scenerne dør mennesker en smertefuld død. Da flere af scenerne udpensler det voldsomme, blodige og smertefulde, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
12.05.2021
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wrath of Man
|

Actionfilmen 'Wrath of Man' handler om den forknytte og skarpskydende H, der får arbejde for et sikkerhedsfirma, som transporterer i millioner af dollars i deres topsikrede varevogne.

Det er dog et farligt job, da de mange penge frister kriminelle til at angribe pengetransporterne i Los Angeles’ gader, hvor både H og hans kollegaer varetager jobbet med livet som indsats.

Alt er dog ikke, som det umiddelbart ser ud til at være, da en af firmaet ellers sikrede vogne en dag bliver angrebet med tragiske konsekvenser til følge.

'Wrath of Man' er instrueret af Guy Ritchie, der har andre actionfilm på CV’et som Lock, Stock and Two Smoking Barrels og Snatch, videre til Sherlock Holmes og The Gentlemen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (61 votes)
3.8
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "Guy Ritchie kan som få skabe fortættede rum i et actionunivers og twiste en films plot igen og igen." (Casper Hindse)

 • Jyllands-Posten

  "Der er stadig punch i handskerne hos Guy Ritchie og Jason Statham, selv om de næppe kan kaldes moderne, eller måske netop derfor." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "Guy Ritchie er forstenet i en rutine, der følger de regler, han satte for sig selv i 1990’erne med den storsælgende debut ’Rub, stub & to rygende geværer’. Den gang var han en del af Cool Britannia, men den tid er 20 år siden, uden at Ritchie har fundet en ny tone at fløjte." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "... to timers solid eskapistisk underholdning." (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Når en mand - der til forveksling ligner Jason Statham - søger job som sikkerhedsvagt hos et pengetransportfirma, så ved vi jo godt, at han har flere evner og talenter, end han giver udtryk for. Og at han helt sikkert har en fortid som hemmelig "et-eller-andet".

Alligevel går der en hel del tid, før man kan regne sammenhængen ud. Og der ligger en glimrende historie bag denne underholdende actionfilm. En central del af filmen kan minde om Vantage Point (2008), hvor den samme sekvens ses fra flere forskelige POV's. Ganske effektivt.

Hvilket man også kan sige om Jason Statham, der som sædvanlig er utrolig effektiv i denne slags roller. Jeg savner måske hans tørre humor, som der ikke er meget af her. Og slutningen føles ret antiklimatisk.

Wayne

Efter nogle år hvor Statham mest har deltaget i ensamble film er han endelig tilbage som hovedperson, i den rolle man kender ham bedst; Som cool og fåmælt action-man.

Formatet passer stadig som hånd i handske til ham - og Guy Richie, filmens instruktør vælger denne gang at lægge vægt på historien, frem for dialogen.

I indledningen mystificeres vi at - at vi ikke kender H's (Statham's) motivation - men vi aner at han holder en hel del tilbage. Først efter et pænt stykke tid åbnes der mere og mere for sammenhængen, og det fungerer faktisk fint.

Titlen afslører at det handler om hævn - men i modsætning til de fleste hævn-film som starter med motivet til hævnen, gemmes det her et stykke ind i historien.

Omdrejningspunktet er et sikkerhedsfirma, som har specialiseret sig i værditransport - og et røveri, som går galt.

Det er en blanding mellem heist/hævn og storby western - og jeg var godt underholdt, så længe den varede.

Problemet med historier, hvor en del af spændingen skyldes opklaringen af historien foregår løbende - er at man vil mangle det element ved et gensyn - og for mig vedkommende betyder det sikkert at jeg ikke kommer til at se den igen.

Som underholdende actionfilm fungerer den absolut rigtig godt - og kan klart anbefales.

Jeg ender på 7 store stjerner ud af 10.

Justin

Anbefaler at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.