Cookie- og Privatlivspolitik

Worth

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en rolig grundstemning. Den indeholder imidlertid flere scener, hvor der vises dokumentariske klip af desperate og let tilskadekomne mennesker, som flygter fra sammenstyrtende bygninger samt mennesker, som græder fordi deres kære er døde. Da filmen generelt er langsomt fortalt, og da handlingen primært udspiller sig i dialogen, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.09.2021
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
What Is Life Worth
|

Det biografiske drama 'Worth' handler om en advokat i Washington D.C., der må kæmpe mod bureaukrati og politik i forsøget på at hjælpe ofrene fra 9/11.

Efter angrebene på World Trade Center og Pentagon i 2001 udpeges advokat Kenneth Feinberg som ansvarlig for The September 11th Victim Compensation Fund. Han står overfor den svære opgave at vurdere, hvad et tabt menneskeliv er værd i dollars.

I krydsfeltet mellem bureaukrati og erstatningskrav forsøger Feinberg at indgå aftaler med ofrenes familier. Men det er først da han møder Charles Wolf, som har mistet sin hustru, at Feinberg begynder at indse, hvad et liv egentlig er værd.

Hovedrollen som Kenneth Feinberg spilles af den Oscar-nominerede Michael Keaton, der bl.a. er kendt for sine roller i Birdman og Spotlight

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
3
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "En begivenhed som 9/ 11 har vist sig at være svær at lave gode film om. Det kan hurtigt blive for kvalmt, for overdrevent patriotisk eller bare for meget. Men 'Worth' lykkes imponerende med at tale til både hjerte og hjerne - helt uden store armbevægelser, svulstigt violin-soundtrack eller vaseline på linsen." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Colangelo kan heller ikke - særligt mod filmens afslutning - understå sig i at spille på de mere sentimentale tangenter. Men de kommer heldigvis ikke til at dominere et i øvrigt virkelig solidt drama." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Spørgsmålet om, hvor meget et enkelt liv så egentlig er værd, skøjtes der pænt hen over. Måske fordi det faktisk er umuligt at sætte kroner og øre på et menneskeliv." (Nanna Frank Rasmussen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.